Redactia.ro
Home » Monden » Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii Mădălinei Ghenea. L-a dat uitării pe bulgarul Grigor Dimitrov? Cum s-a fotografiat cu fostul iubit Philipp Plein

Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii Mădălinei Ghenea. L-a dat uitării pe bulgarul Grigor Dimitrov? Cum s-a fotografiat cu fostul iubit Philipp Plein

madalina ghenea si philipp

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de-a lungul timpului numele său a fost legat de cel al unor bărbați cunoscuți în întreaga lume pentru activitatea lor profesională. Mădălina le-a pus sufletul pe jar lui Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, dar și celebrului creator de modă Philipp Plein, cu care, de altfel, a fost și logodită o perioadă de timp. Cei doi foști iubiți s-au întâlnit la Milano, iar revederea a fost una cu scântei! Iată detaliile!

Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii Mădălinei Ghenea! L-a dat uitării pe bulgarul Grigor Dimitrov? Cum s-a fotografiat cu fostul iubit Philipp Plein

Philipp Plein a dat naștere unei adevărate dezbateri în mediul online după ce a distribuit mai multe fotografii în care apare în ipostaze apropiate alături de nimeni alta decât Mădălina Ghenea, femeia cu care a fost logodit cu ani în urmă. Fanii au speculat și au bănuit că între cei doi s-ar putea reaprinde flacăra iubirii, însă nu poate fi vorba despre așa ceva. De fapt, imaginile fac parte dintr-un shooting photo mai amplu destinat promovării unei noi colecții de haine a celebrului designer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

În esență, Mădălina Ghenea s-a întors temporar în viața lui Philip Plein pentru a participa la o campanie publicitară extrem de provocatoare, în care cei doi au apărut în câteva scene exact așa cum făceau în 2016, în perioada în care credeau că au un viitor împreună. Știind că relația lor va stârni multe discuții, Mădălina Ghenea și Philip Plein au intensificat elementele senzuale și au creat un set de imagini extrem de pasionale, care pot lăsa loc intepretării.

Mădălina Ghenea, poveste de dragoste cu bulgarul Grigor Dimitrov

În prezent, Philip Plein formează un cuplu alături de Lucia Bartoli, care va naște curând un băiețel, iar Mădălina Ghenea este îndrăgostită până peste cap de către tenismanul de origine bulgară Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea esste mama unei fetițe, pe care preferă să o țină, însă, departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor. La vârsta de 6 ani, Charlotte este remarcabil de frumoasă și moștenește multe dintre trăsăturile mamei sale. Matei Stratan este părintele fiicei lui Mădălina Ghenea. Cei doi au trăit o relație de iubire, însă aceasta s-a încheiat în cele din urmă. După despărțire, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia împreună cu fiica lor, acolo unde au o viață cât se poate de frumoasă.

Numele Mădălinei Ghenea a fost asociat adesea cu cel al actorilor renumiți. De-a lungul timpului, frumoasa actriță româncă a avut relații de lungă sau scurtă durată cu Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender. Tatăl fetiței sale este afaceristul Matei Stratan, iar în prezent românca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismanul de origine bulgară Grigor Dimitrov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: