Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile dezastrului! Un autocar cu 52 de români s-a răstunat pe o autostradă în Italia. Bilanț: 22 de oameni duși la spital, o victimă preluată cu elicopterul în stare gravă

Imaginile dezastrului! Un autocar cu 52 de români s-a răstunat pe o autostradă în Italia. Bilanț: 22 de oameni duși la spital, o victimă preluată cu elicopterul în stare gravă

Tragedie pe șoselele din Italia! Un autocar din Botoșani, plin cu români care plecau la muncă în Italia, s-a răsturnat. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului, iar 22 de persoane au fost transportate la spital cu ambulanțele, în timp ce o victimă, aflată în stare critică, a fost preluată cu elicopterul.

Un autocar plin cu români s-a răsturnat în Italia

Un autocar a plecat din Roma și avea drept destinația România. Din păcate, în timpul deplasării spre țara noastră, autocarul s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe 16 ianuarie, în jurul orei 13:00, pe autostrada A13 Bologna – Padova. La momentul producerii accidentului, în autocar se aflau 52 de români, printre care și copii.
În urma accidentului, 22 de persoane au fost duse la spital pentru investigații medicale, iar o victimă a fost preluată cu elicopterul din cauza rănilor grave. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de recuperare a acestei victime.

Șoferul a pierdut controlul autocarului

Potrivit primelor informații oferite de poliție, autocarul se îndrepta spre Veneția, iar pe rampa de accelerare pentru a reveni pe autostradă, şoferul a pierdut controlul autovehicului. „Pe acea porţiune de drum viteza permisă este de 40 km/h aşa că mergem să verificăm viteza pe care o avea şi motivul pentru care a ratat complet manevra. Vom verifica, de asemenea, timpii de conducere şi de odihnă. Chiar ar fi putut fi mult mai rău.”, a spus Marturano, comandantul poliției rutiere, potrivit news.ro.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: