Redactia.ro
Home » Monden » Imaginile durerii cu soția lui Costel Corduneanu! Grațiela nu s-a dezlipit de sicriul celui supranumit și ”Ștefan cel Mare al Moldovei” | VIDEO

Imaginile durerii cu soția lui Costel Corduneanu! Grațiela nu s-a dezlipit de sicriul celui supranumit și ”Ștefan cel Mare al Moldovei” | VIDEO

Sotia lui Costel Corduneanu. sursă foto: Facebook

În inima Iașului, un val de tristețe și suport se simte în aer, în timp ce comunitatea și-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu, o figură marcantă pentru mulți. Zeci de persoane au participat la priveghiul care a avut loc în ultimele trei zile la un restaurant de lux de la marginea orașului, un spațiu care acum găzduiește durere și compasiune în aceste momente dificile.

Încă de la sosirea cortegiului funerar, atmosfera a fost una apăsătoare, încărcată de emoție și reculegere. Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost așteptat de familia îndurerată și de apropiați, care nu și-au putut stăpâni lacrimile în fața inevitabilului sfârșit.

Imaginile durerii cu soția lui Costel Corduneanu

Grațiela, soția îndurerată, a fost imaginea suferinței pure. Aproape de neseparat de sicriul soțului său, aceasta a trăit momente de profundă tristețe, plângând necontenit și mărturisind cât de greu îi este să accepte pierderea. Durerea ei a fost palpabilă, fiecare lacrimă adăugând greutate momentelor de reculegere.

@lupealulu #Dareuspunlatotardealu😭 #unuicostelcoŕduneanu #priveghi #foryou ♬ sunet original – LuluLupea


Într-un gest de adio, Grațiela a rostit un discurs emoționant, un omagiu adus vieții și luptei soțului ei. Mesajul său a reușit să emoționeze întreaga adunare, aducând un omagiu dăruirii și iubirii necondiționate pe care Costel le-a oferit în timpul vieții sale.

”După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a scris Grațiela, soția lui Costel Corduneanu.

Familia nu a ținut cont de bani

Costel Corduneanu, cunoscut pentru spiritul său luptător, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă. Apropiații și-au păstrat speranța până în ultimele momente, însă destinul a avut alte planuri, sfârșitul său fiind unul neașteptat de tragic.

Familia a ales să nu facă compromisuri când a venit vorba de organizarea funeraliilor, reflectând statutul și respectul pe care Costel l-a comandat în comunitate. Așadar, pentru sicriul adus din Statele Unite ale Americii, parte a unei game de lux, familia a plătit suma de 20.000 lei, simbol al respectului și al dorinței de a-l onora pe Costel într-un mod demn.

Înmormântarea, care va avea loc mâine, se anunță a fi un eveniment marcant, cu sute de persoane care și-au anunțat deja prezența pentru a-l conduce pe Costel pe ultimul său drum. Acest moment va încheia trei zile de doliu și recunoștință, în care comunitatea și-a exprimat respectul și dragostea pentru un om care a lăsat o amprentă profundă în inimile tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: