Redactia.ro
Home » Homepage » Imaginile durerii de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Ce gest uluitor au făcut toți cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu | FOTO

Imaginile durerii de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Ce gest uluitor au făcut toți cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu | FOTO

GALERIE FOTO (7)

Costel Corduneanu, figura emblematică a lumii interlope din Moldova și fost sportiv olimpic, a decedat recent pe un pat de spital din Târgu Mureș, urmare a complicațiilor apărute după o intervenție chirurgicală pe cord. Cunoscut pentru viața sa tumultuoasă și influența pe care a avut-o în anumite cercuri din estul României, Corduneanu a fost un personaj controversat, care a lăsat în urmă un amestec de admirație și teamă.

Costel Corduneanu nu a fost doar capul unui clan temut, ci și un sportiv de performanță care a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, în 1992 la Barcelona și în 1996 la Atlanta. Deși în lumea sportivă a fost cunoscut pentru realizările sale, în viața publică figura sa a fost adesea asociată cu activități la limita legii, conducând unul dintre cele mai influente grupuri interlope din țară.

Imaginile durerii de la priveghiul lui Corduneanu

După anunțul trist al decesului său, familia și apropiații lui Costel Corduneanu s-au adunat la restaurantul „La Castel” pentru a-i aduce un ultim omagiu. Într-un gest de pioșenie și respect, familia a ales să îmbrace tricouri cu imaginea lui Costel și logoul Jocurilor Olimpice, simbolizând pasiunea decedatului pentru sport și competiție. Evenimentul funerar este marcat de tradiții și respect, inclusiv prin pregătirea unui ospăț generos cu porci și berbeci la proțap, în cinstea celui plecat.

Atmosfera de la priveghi este una încărcată de emoție, cu cântece de jale interpretate de artiști populari precum Cristi Nucă și Costel Biju, și se așteaptă participarea altor nume sonore ale scenei muzicale românești, inclusiv Florin Salam. Această adunare de personalități muzicale subliniază statutul și influența pe care Costel Corduneanu le-a avut nu doar în cadrul comunității sale, dar și în cultură mai largă.

Costel Corduneanu, înmormântat cu onoruri militare

În semn de respect pentru realizările sale sportive și contribuția la sportul național, Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Eternitatea. Acest gest subliniază complexitatea eredității sale, marcând distincția între cariera sa sportivă și viața sa personală.

Moartea lui Costel Corduneanu lasă în urmă întrebări privind viitorul clanului Corduneanu. Conform surselor apropiate, liderul clanului ar putea fi succedat de Adrian Corduneanu, semn că influența familiei în anumite cercuri ar putea continua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: