Redactia.ro
Home » Monden » Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut până acum cu Mioara Roman. Cum arăta mama Oanei în tinerețe

Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut până acum cu Mioara Roman. Cum arăta mama Oanei în tinerețe

GALERIE FOTO (3) Unde a plecat Oana Roman la o săptămână de la înmormântarea mamei sale?!

Oana Roman, cunoscută și iubită de mulți români, a reușit să câștige simpatia publicului de la prima ei apariție în spațiul public. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să strângă în jurul ei o comunitate numeroasă de oameni care o sprijină și o susțin în orice situație.

Fiica fostului prim-ministru Petre Roman este activă și pe rețelele de socializare, unde își împărtășește viața cu fanii săi, inclusiv momentele fericite și cele mai dificile. Chiar și în urma recentei sale pierderi, când și-a condus mama pe ultimul drum, Oana Roman a ales să rămână conectată la comunitatea ei de urmăritori, continuând să împărtășească părți din viața sa pe platformele online.

Imagini cu Mioara Roman din tinerețe

Într-un gest emoționant, Oana Roman a postat pe internet câteva fotografii rare cu mama sa, Mioara Roman, din tinerețe. Aceste imagini aduc o notă de intimitate și nostalgie, oferind publicului o perspectivă mai profundă asupra relației lor și a amintirilor pe care le-au împărtășit.

„Am fost un bebeluș iubit… Mama era atât de frumoasă și de bună.(…) Când am împlinit 8 ani.(…) Poza pe care mama o iubea cel mai mult. Ianuarie 1950, în fața piramidelor. Mama e în dreapta jos, o ține de mâna tataie, care era deja ambasador la Cairo”, a scris Oana Roman, în dreptul amintirilor cu mama ei, pe care le-a făcut publice pe internet.

Imagini din interiorul bisericii în care a fost depus sicriul Mioarei Roman

Chiar și în fața durerii grele pe care o resimte după pierderea mamei sale, Oana Roman a ales să rămână puternică și să-și exprime recunoștința pentru ceremonia frumoasă de înmormântare organizată în cinstea Mioarei Roman. Această ceremonie a fost o modalitate de a-i aduce un omagiu potrivit mamei sale, care a fost apreciată și iubită de cei din jur pentru bunătatea și noblețea ei de caracter.

@lucutar.gabriela #MioaraRoman #darqnessqueen #queenofdarkness #justmetheoriginal #Drum #Lin #profesional #victorciutacu ♬ Astept sa vii – Iosif Filip Official


Prin declarațiile sale sincere pe rețelele de socializare, Oana Roman a transmis un mesaj de apreciere și recunoștință pentru sprijinul primit din partea comunității sale de fani în timpul acestei perioade dificile. Ea a subliniat importanța de a fi conectat la cei dragi și de a aprecia fiecare moment petrecut împreună cu cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: