Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile zilei: Șaorma gratis pentru utilizatorii TikTok. Zeci de români s-au așezat la coadă

Imaginile zilei: Șaorma gratis pentru utilizatorii TikTok. Zeci de români s-au așezat la coadă

GALERIE FOTO (2)

Zeci de români s-au strâns în fața unui fast-food celebru din Iași, pentru a primi gratuit o shaorma, în urma unui anunț pe rețelele sociale. În urmă cu o seară, Shaormeria a postat un mesaj potrivit căruia astăzi, 27 iulie 2022, în intervalul orar 10:00 – 11:00, sunt așteptați toți cei care îi urmăresc pe Tik Tok pentru a fi premiați cu o shaorma.

Anunțul care a creat isterie în Iași

@dania.shaorma.iasi1 Dragi urmaritori, va asteptam maine 27 iulie intre orele 10:00 si 11:00, la locatia noastra. Va multumim 🙏🙏 #5pasidebine #misiuneatiktok #daniashaorma #tiktokromania #foryou @Yazan Ibrahim ♬ Панночка (Alex Caspian Remix) – Chico & Qatoshi

„Pentru că am atins 10.000 de urmăritori pe TikTok, pe pagina noastră, mâine de la ora 10:00 până la ora 11:00, toți cei care ne urmăresc pe Tik Tok primesc o shaorma gratis din partea noastră”, este anunțul făcut pe internet.

Mai mult decât atât, pentru a nu exista neplăceri pentru clienți, au fost rugați să respecte intervalul orar. După ora 11:00, fast-food-ul a revenit la programul normal de lucru.

„Pentru a nu crea neplăceri, respectați vă rog intervalul orar între 10:00 și 11:00. După 11:00, programul va fi normal”, este cel de-al doilea mesaj postat pe Tik Tok.

Zeci de persoane au așteptat să primească shaorma gratis

Pe rețelele sociale nu au întârziat să apară și reacții la valul de îmbulzeală din fața shaormeriei:

„Nu am mai văzut atâta înfometare… și un rând așa de lung din vremea comunistă…”, spune un internaut pe Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: