Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Împăcarea anului! Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu

Împăcarea anului! Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu.

Acum nu mult timp, Oana Roman anunța pe contul de Facebook că ea și partenerul ei de viață au decis să se despartă. Dar, surpriză!, iată că sărbătorile de iarnă au fost prilejul potrivit pentru care cei doi soți să-și rezolve problemele din cuplu. Vedeta TV și tatăl copilului ei s-au sărutat în direct!

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu

Sărbătorile de iarnă au adus pace și liniște în mariajul Oanei Elisei. După ce au petrecut o vacanță la munte alături de fiica lor, Oana și Marius au reușit să pună deoparte neînțelegerile. Cei doi au acordat, recent, un interviu celor de la Antena Stars, în care au vorbit despre cum decurg lucrurile între ei în prezent.

Ba mai mult, Oana și Marius s-au sărutat, în direct, închizând gura cârcotașilor, care speculau că un divorț este iminent între ei. „Nu suntem certaţi”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Ce planuri de viitor au cei doi

Acum că divorțul a ieșit din calcul, cei doi vor să se concentreze pe viața de familie și noua lor casă. De altfel, echipa de la „Răi da’ Buni” a călcat pragul casei lor, unde aceștia invitaseră prieteni apropiați.

Cât despre rezoluțiile noul an, Oana spune că nu și-a făcut niciun plan de bătaie. Ea lasă lucrurile să se așeze natural. „În general nu-mi fac planuri, pentru că întotdeauna se întâmplă altfel decât îmi plănuiesc eu şi în general mai bine. Nu îmi fac planuri pentru 2020, pentru că probabil o să mi se întâmple lucruri pe care nu le plănuiesc, dar care o să fie foarte ok şi atunci las lucrurile să curgă. Dar în televiziune tot m-aş întoarce”, a mărturisit Oana Roman în timpul emisiunii.

Citește și Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini