Redactia.ro
Home » Coronavirus » În ce condiții ar putea intra românii în țară de acum înainte. Nelu Tătaru a făcut anunțul

În ce condiții ar putea intra românii în țară de acum înainte. Nelu Tătaru a făcut anunțul

Nelu Tataru

Nelu Tătaru, actualul ministru al Sănătății din România, a vorbit despre modul în care vor mai putea intra de acum încolo persoanele în țara noastră. Astfel, oficialul a vorbit despre posibilitatea ca intrarea în țară să fie condiționată de efectuarea unui test împotriva cornavirusului.

În ce condiții vor putea românii să intre în țară, după ce au părăsit granițele

Multe țări au recurs la această măsură pentru a se proteja de infecțiile aduse de străini sau de cetățenii reîntorși în țară, iar aucum sunt șanse mari ca România să devină una dintre ele, a subliniat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

În acest sens, Nelu Tătaru a declarat că au existat discuții la INSP, dar urmează să fie lansată o propunere Guvernului.

„Avem în discuție la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică, urmând să propunem CNSU și Guvernului o astfel de decizie”, a explicat ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru, avertisment pentru români

Totuși, ministrul Sănătății a ținut să precizeze că în mintea românilor nu ar trebui să se formeze un scenariu sumbru în ceea ce privește evoluția situațiie, în schimb, noi ar trebui să ne concentrăm pe măsurile care sunt obligatorii, și să evităm pe cât posibil să ne infectăm.

Regulile sunt, așadar, cele mai importante în aceste zile, a subliniat ministrul Nelu Tătaru în fața jurnaliștilor.

„Eu spun să nu ne gândim la previziuni sumbre. Să ne gândim că fiecare dintre noi trebuie să respectăm precauţiile. Evaluarea şcolii o putem face la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii ocotmbrie. Evaluăm cele 7 şi apoi cele 14 zile de la începutul şcolii. Cred că trebuie să ne gândim în primul rând la reguli, să respectăm aceste reguli. Suntem totuşi într-un an pandemic pe care trebuie să îl gestionăm, un an diferit faţă de alţi ani. Am avut un început de an diferit, vom avea şi scrutin electoral diferit”, a mai spus Nelu Tătaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: