Redactia.ro
Home » Știri » În ce stare se află Nicolae Botgros. Dirijorul, internat cu COVID-19 la spital

În ce stare se află Nicolae Botgros. Dirijorul, internat cu COVID-19 la spital

Nicolae Botgros a fost transportat în stare gravă la Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău. Maestrul a fost infectat cu noul coronavirus și a suferit complicații încă din primele zile de debut ale bolii.

 

Starea de sănătate a maestrului

 

Maestrul a fost infectat cu noul coronavirus, în urmă cu mai bine de o săptămână. Ministrul Sănătății din Republica Moldova a anunțat că acum dirijorul începe să își revină încetul cu încetul și să treacă peste această perioadă dificilă.

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătățește. Dirijorul urmează să își revină complet, cât de curând.

Maestrul este încă internat în spitalul din Chișinău și se află sub atenta supraveghere a medicilor moldoveni. Marele pericol în ceea ce privește sănătatea acestuia a dispărut, însă.

Ministrul Sănătății a mai declarat că marele violonist are un tratament coordonat cu cel al Spitalului Universitar din Paris. Mai mult, acesta ar fi un tratament  corespunzător pentru ca maestrul să își revină în totalitate.

 

Iuliana Tudor, mesaj dureros după anunțul infectării maestrului

 

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”, este marcată de suferința maestrului Nicolae Botgros, odată ce acesta a fost confirmat cu noul coronavirus. 

Maestrul Nicolae Botgros se luptă cu coronavirusul la vârsta de 65 de ani cu COVID-19, fiind încă internat într-un spital din Chișinău.

Iuliana Tudor este profund marcată de suferimța maestrului, cu care a lucrat timp de 10 ani la cea mai longevivă emisiune de divertisment de la TVR  “O dată-n viaţă”. Iuliana a arătat că nu este indiferentă la suferința artistului și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant de încurajare pentru maestrul Nicolae Botgros. Prezentatoarea de la TVR îl încurajează pe maestru și vrea să treacă mai repede peste acest necaz. Pe cei doi îi leagă și o colaborare de peste 20 de ani.

,,Maestre, de 2 săptămâni vă vorbesc cu sufletul. Şi ştiu că mă auziţi…hai, maestre, luptaţi!  Luptaţi cu forţa aceea extraordinară cu care ardeţi în scenă…cu toată energia care vă face unic şi care vă înalţă acolo unde puţini au şansa de a ajunge…de a înţelege! Luptaţi pentru viaţă aşa cum aţi luptat mereu pentru artă! Cu toată fibra fiinţei! Hai, maestre, că v-aşteaptă românii! Dacă LĂUTARUL tace, o să tacă şi sufletele oamenilor”, a fost mesajul emoționant al Iulianei Tudor postat pe rețelele de socializare.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: