Redactia.ro
Home » Știri » În ce zi e bine să te căsătorești, ca să nu te desparți niciodată! Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

În ce zi e bine să te căsătorești, ca să nu te desparți niciodată! Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

În ce zi e bine să te căsătorești, ca să nu te desparți niciodată! Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Iată în ce zi e bine să te căsătorești, ca să nu te desparți niciodată! Ce spune numerologul Mihai Voropchievici.

În ce zi e bine să te căsătorești, ca să nu te desparți niciodată! Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Căsătoria este o etapă importantă și plină de bucurie în viața oricui. Există anumite lucruri pe care ar fi bine ca ambii parteneri să le ia în considerare atunci când decid să facă acest pas.

  1. Comunicare: Asigură-te că există o comunicare deschisă și sinceră între tine și partenerul tău. Discutați despre așteptările, valorile și obiectivele voastre înainte de căsătorie.
  2. Planificare financiară: Stabiliți împreună un plan financiar și discutați despre gestionarea banilor voștri în cuplu. Acest lucru va ajuta la evitarea problemelor financiare în viitor.
  3. Susținere reciprocă: Încurajați-vă și susțineți-vă unul pe altul în cariere, interese și aspirații. Este important să aveți sprijinul reciproc pentru a vă construi o viață împlinită împreună.

Și mai trebuie să țineți cont de ceva. De ziua în care o să vă căsătoriți, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Acesta a spus în ce zi este bine să te căsătorești, pentru a-ți merge bine în căsnicie, ceea ce ne dorim cu toții.

Tot ce trebuie să faci este să aduni toate numerele până vei ajunge la o singură cifră și vei afla dacă data nunții tale va fi presărată de noroc sau nu.

„Se calculează foarte simplu. Luăm data, luna şi anul şi le adunăm. Deci, una este căsătoria civilă şi alta este cununia religioasă, care este în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este mai importantă. De exemplu, vreau să mă căsătoresc pe 1.06.2022. Adunăm tot şi ne dă cifra 4”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3 CNN. Iată ce semnificații au cifrele respective:

„Cifra 1

Dacă te căsătorești la o dată specifică cifrei 1, vei observa că mariajul tău va avea probleme din cauza egoismului. Fiecare dintre parteneri va dori să conducă și să ia deciziile în cuplu de unul singur, astfel că vor exista multe conflicte între voi.

Cifra 2

Voi veți avea o căsătorie cu bune și cu rele. Deși, în prima parte a mariajului totul va merge perfect, lucrurile se vor schimba pe parcurs. Nu veți mai comunica, așa cum o făceați în trecut și dacă nu veți rezolva problemele, ele duc la un divorț.

Cifra 3

Persoanele care se căsătoresc la această dată vor avea un mariaj fericit și totul va merge perfect. Dinamica cuplului va fi una armonioasă și vă înțelegeți perfect. De multe ori, nici nu aveți nevoie de cuvinte, fiindcă există o chimie specială între voi.

Cifra 4

Unul dintre parteneri își va sacrifica independența financiară pentru a le merge bine. În caz contrar, ei vor trece prin numeroase probleme și vor exista multe certuri, care să distrugă dinamica cuplului.

Cifra 5

Voi preferați să fiți cât mai discreți și să nu deranjați. Până și nunta voastră va fi una micuță, unde să-i aveți alături doar pe cei mai apropiați.

Cifra 6

Amândoi sunt autoritari și vor să conducă, dar vor cădea la pace, la un moment dat. Ajung să se plictisească de monotonie, dar sentimentele lor sunt prea puternice pentru a renunța unul la altul.

Cifra 7

Ei vor putea construi un imperiu, dar își dedică prea mult timp finanțelor. Cu toate că banii ajută la întreținerea fericirii, dacă nu petrec timp împreună, ca un cuplu, vor ajunge să se despartă.

Cifra 8

Sunteți atent unul la celălalt, iar nevoile partenerului vor fi mereu satisfăcute. Știți să faceți cadouri, dar și să primiți, iar momentele în doi sunt perfecte pentru conectarea în cuplu.

Cifra 9

Cifra 9 este una de aventură, iar mariajul vostru va fi experiența vieții voastre, dacă știți unde să puneți limite. Cu toate că aveți o atracție mare pentru partener, vă veți lăsa conduși de impulsuri, iar la un moment dat, poate să apară o altă persoană între voi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: