Redactia.ro
Home » TV » În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție. Uite cum arată acum

În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție. Uite cum arată acum

GALERIE FOTO (5) În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție

În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție. În urmă cu mai bine de 15 ani, o telenovelă a reușit să impresioneze o lume întregă. Povestea de dragoste atipică din serialul ”Clona” a personajelor principale a ținut cu sufletul la gură toți telespectatorii. Jade și Lucas au răsturnat toate barierele și stereotipurile pentru a trăi fericiți, până la adânci bătrâneți.

Citește și: Din ianuarie 2020, alocațiile copiilor vor fi tăiate

Debora Falabella a interpretat personajul lui Mel, o adolescentă rebelă, egoistă și ușor antipatică. Însă, în viața reală, actrița nu are absolut nimic în comun cu personajul căruia i-a dat viață.

Mamă și soție împlinită

Actrița de 40 de ani este o mamă fericită și împlinită, fiind căsătorită chiar cu Murilo Benicio, cel care în telenovelă juca rolul tatălui său. Relația dintre cei doi a luat cu asalt showbiz-ul. Toată lumea a rămas șocată, chiar și foștii lor colegi din serial. Spunem asta deoarece chiar după ce s-au terminat filmările, Murilo Benicio și partenera sa și-au anunțat oficial relația și în spatele camerelor de filmare. Cei doi au împruenă un băiețel pe nume Piedro. Însă, dragostea a durat doar doi ani, iar cei doi și-au spus ”adio„.

Câțiva ani mai târziu, ”tatăl” și ”fiica” s-au reîntâlnit pe platourile de filmare. Atunci, Debora și Murilo au început să-și construiască povestea lor de dragoste. Totul se întâmpla câțiva ani mai târziu după finalizarea serialului Clona, în 2012.

În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție
În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție

În serial tată și fiică, în viața reală soț și soție

Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 22 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria de doar 1 an cu actrița Alessandra Negrini, finalizată în 1999.

Debora Falabella și Murilo Benicio își trăiesc povestea de dragoste discret și frumos. Au împlinit 7 ani și dragostea continuă. Cei doi nu au împreună copii, însă se înțeleg de minune. Se susțin și ca dovadă stă faptul că nu există piesă de teatru în care Debora să joace și Murilo să nu se afle, emoționat peste măsură, în public.

Debora a fost căsătorită înainte cu Chuck Hipolitho, un cântăreț mai puțin cunosuct. Căsnicia celor doi a durat din 2005 până in 2010. Au împreună o fetiță pe nume Nina Falabella Hipolitho.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: