Redactia.ro
Home » Sport » În urma cu câteva zile Ucraina declara că naționala României nu le va face probleme în meciul de astăzi. Ce a scris presa după înfrângere

În urma cu câteva zile Ucraina declara că naționala României nu le va face probleme în meciul de astăzi. Ce a scris presa după înfrângere

România a obținut o victorie categorică împotriva Ucrainei, cu scorul de 3-0, în primul meci din Grupa E de la EURO 2024. Această performanță remarcabilă a generat reacții intense, atât pe teren cât și în afara lui, inclusiv în presa ucraineană, care a descris în termeni duri înfrângerea suferită. Peste 30.000 de suporteri români au creat o atmosferă de sărbătoare în tribune, susținând echipa națională de la începutul și până la sfârșitul meciului. Victoria a demonstrat potențialul echipei conduse de Edi Iordănescu și a ridicat moralul atât al jucătorilor, cât și al fanilor.

Reacțiile presei ucrainene după înfrângerea usturătoare

După umilința suferită în fața României, presa ucraineană a reacționat dur, reflectând dezamăgirea și frustrarea resimțite de suporteri și jurnaliști deopotrivă. Cele mai importante publicații sportive din Ucraina au descris înfrângerea în termeni foarte critici.

Sport.ua, unul dintre cele mai mari site-uri de sport din Ucraina, a evidențiat starea de șoc și dezamăgirea profundă resimțite după meci. „Nu te poți gândi la ceva mai rău de atât”, au scris jurnaliștii ucraineni, subliniind gravitatea situației pentru echipa lor națională. Această reacție reflectă frustrarea imensă a fanilor și a specialiștilor față de prestația echipei lor.

Football24.ua a avut o reacție și mai vehementă, subliniind dominația totală a României. „România a distrus Ucraina. Un fiasco total, prima ocazie a venit în minutul 76. Am fost toți un dezastru, adversarii au fost pe culmi,” au scris jurnaliștii de la Football24.ua. Această descriere a meciului subliniază diferența clară de performanță dintre cele două echipe și frustrarea profundă a ucrainenilor.

Performanța istorică a României la EURO 2024

Victoria României a fost considerată una dintre cele mai bune prestații din istoria participărilor la Campionatele Europene. Aceasta este doar a doua victorie importantă a echipei naționale la un Campionat European, după succesul cu 3-2 împotriva Angliei la Euro 2000.

România a deschis scorul rapid, demonstrând o dominare clară pe teren. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat golurile victoriei, fiecare dintre ele contribuind la succesul echipei. Apărarea României a fost de asemenea impecabilă, reușind să blocheze orice încercare a Ucrainei de a înscrie.

Această victorie nu doar că a ridicat moralul echipei și al fanilor, dar a și demonstrat potențialul echipei la EURO 2024. Performanța tricolorilor a fost apreciată de toți suporterii, iar jucătorii au arătat că sunt capabili să facă față competițiilor de înalt nivel. Edi Iordănescu a reușit să motiveze echipa și să o pregătească pentru un start perfect în acest turneu.

Suporterii români au dominat tribunele

România nu a dominat doar pe teren, ci și în tribune, unde peste 30.000 de suporteri români au creat o atmosferă incredibilă. Aceștia au cântat imnul național la începutul meciului și au continuat să sprijine echipa pe tot parcursul partidei.

Atmosfera din tribune

La finalul meciului, când scorul era clar în favoarea României, fanii au început din nou să cânte „Deșteaptă-te, române!”, subliniind triumful clar al echipei. Această atmosferă de sărbătoare a fost un factor motivator suplimentar pentru jucători, care au simțit susținerea puternică a suporterilor.

Impactul asupra echipei

Suporterii români au demonstrat încă o dată că sunt printre cei mai pasionați din Europa, susținându-și echipa cu toată inima. Această susținere a fost crucială pentru moralul jucătorilor și a contribuit la performanța lor pe teren. Faptul că echipa a avut o susținere atât de puternică a fost un element cheie în obținerea acestei victorii categorice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: