Redactia.ro
Home » Știri » În urmă cu un deceniu, muzica ei răsuna în toate boxele de la petreceri. Astăzi, Dana Marijuana a ajuns să locuiască într-un container la mare. Cum se descurcă fără lumină și căldură

În urmă cu un deceniu, muzica ei răsuna în toate boxele de la petreceri. Astăzi, Dana Marijuana a ajuns să locuiască într-un container la mare. Cum se descurcă fără lumină și căldură

dana marijuana

La începutul verii, Dana Marijuana a luat o decizie radicală și a renunțat la viața din București, mutându-se împreună cu fiica ei cea mică într-un container situat la malul mării. Cântăreața de muzică hip-hop nu are planuri de a reveni în Capitală nici în sezonul rece, din cauza dificultăților financiare cu care se confruntă. Iată cu ce probleme se confruntă în prezent!

În urmă cu un deceniu, muzica ei răsuna în toate boxele de la petreceri. Astăzi, Dana Marijuana a ajuns să locuiască într-un container la mare

Din cauza facturilor exorbitante, Dana Marijuana a fost nevoită să facă o schimbare majoră în viața ei și să se mute într-un container la Vama Veche la începutul lunii iunie. Artista trăiește doar dintr-o modestă pensie lunară de 2000 de lei, afirmând că nu a avut succes la concerte sau evenimente, chiar dacă își percepe tariful la un nivel redus. Din cauza dificultăților financiare, ea și fiica ei cea mică intenționează să petreacă și iarna în Vama Veche, cu toate că locuința lor nu dispune de o sursă de căldură sau iluminare adecvată.

Dana Marijuana afirmă că a rămas consecventă hotărârii de a locui în continuare în containerul din Vama Veche. Artista are planuri să achiziționeze un încălzitor pe bază de butelie în viitorul apropiat, mai ales că temperaturile se vor înrăutăți semnificativ. În ceea ce privește lipsa de iluminare, ea speră să găsească o soluție până când fiica ei cea mică, Iris, va începe școala.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Dana Marijuana nu vrea să mai audă de București

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana, conform Click!

Pe lângă povara facturilor exorbitante, Dana Marijuana a subliniat și un alt motiv care a condus la decizia ei de a părăsi Bucureștiul. Artista a declarat că nu mai suporta atmosfera din Capitală și că a meditat cu atenție înainte de a lua hotărârea de a se muta la malul mării, nefiind vorba despre o decizie spontană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: