Redactia.ro
Home » Monden » Înainte să urce pe scenă, Andra are un ritual pe care îl face pentru a se liniști. Rugăciunea pe care o rostește încă din copilărie

Înainte să urce pe scenă, Andra are un ritual pe care îl face pentru a se liniști. Rugăciunea pe care o rostește încă din copilărie

Andra este una dintre artistele din România care mereu au fost aproape de publicul lor, atât prin muzica sa, cât și prin felul său de a fi. Deși cântă de la o vârstă fragedă, emoțiile de scenă nu-i sunt încă străine. Astfel, de-a lungul anilor și-a creat un obicei pe care îl face ori de câte ori se simte neliniștită.

Înainte să urce pe scenă, Andra are un ritual pe care îl face pentru a se liniști

Pentru Andra, dragostea pentru muzică s-a născut de la o vârstă foarte fragedă, pe când avea doar câțiva anișori. S-a născut în localitatea Câmpia Turzii, iar părinții săi nu au putut să nu observe că micuța lor are o voce deosebită. Astfel, au încurajat-o să cânte și să-și înceapă cariera muzicală, tatăl său fiind sprijinul său cel mai de seamă.

Artista a început cu diferite spectacole la evenimente și ulterior și-a lansat și primele melodii. Era doar o adolescentă, dar știa cu certitudine că vrea să-și construiască un nume important în industria muzicală din România. Astăzi, Andra este considerată un un etalon pentru domeniul în care activează, iar publicul o iubește pentru tot ceea ce face.

Pe lângă cariera de succes, Andra se bucură și de multă împlinire pe plan personal. Este căsătorită cu Cătălin Măruță de mai bine de 15 ani, iar din iubirea lor s-au născut doi copii minunați: Eva și David. Artista își îmbină perfect atribuțiile de soție, mamă și persoană publică, dar recunoaște că viața ei nu este nici pe departe perfectă, după cum pare.

Are momente de neliniște, emoții, iar soluția la care apelează pentru aceste sentimente negative este un ritual care-i amintește de mama sa. Ori de câte ori vrea să-și recapete încrederea în ea, rostește o rugăciune, aceeași pe care o spunea când era doar un copil înainte de culcare.

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă. Este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea”, a mărturisit Andra pentru OK!magazine.

Rugăciunea pe care o rostește încă din copilărie

Andra a fost mereu o fire deosebit de credincioasă, care nu a uitat să-i mulțumească divinității pentru viața minunată cu care a fost binecuvântată. Rugăciunea pe care o rostește pentru a-și redobândi liniștea este „Tatăl Nostru”, pe care toți creștinii ortodocși o cunosc încă din primii ani de viață. O rugăciune simplă, dar cu o putere mai mare decât ne-am aștepta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: