Redactia.ro
Home » Știri » Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România: „Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumneze”

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România: „Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumneze”

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România: „Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumneze”

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România. Iată despre ce este vorba!

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie a recurs la un gest neașteptat. Pentru a se putea apropia de creștinii ortodocși din România, ÎPS Părinte Teodosie a ajuns la concluzia că are nevoie de tehnologie. Astfel, omul lui Dumnezeu devine din ce în ce mai prezent pe rețelele sociale pentru a fi mai aproape de credincioși, pentru ca mesajele lui și cele pe care Dumnezeu i le trimită să poată ajunge mai rapid în sufletele românilor.

În noiembrie 2022, Arhiepiscopia Tomisului anunţa dechiderea contului de Tik Tok, acolo unde ÎPS Teodosie, dar și alți preoți, postează zilnic videoclipuri cu „obiceiuri și învățături creștine” pentru ca românii să simtă divinitatea de oriunde s-ar afla prin mesajele lor.

Acum, Arhiepiscopia Tomisului a anunțat existența unui cont de Instagram care servește aceluiași scop, acela ca toți creștinii ortodocși să poată interacționa cu darul divin al preoților și cu învățăturile și tradițiile creștine.

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie: „Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumneze”

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie a explicat în mediul online beneficiul prezenței Arhiepiscopiei Tomisului pe rețelele de socializare:

„Iubiți reprezentanți și spectatori de pe Tik-Tok, Instagram, sunt bucuros să vă împărtășesc dragostea mea față de toți, că iată, mijloacele acestea tehnice ne ajută să ne apropiem și biserica vine în întâmpinarea dumneavoastră. Știința e de la Dumnezeu și tehnica aceasta de Dumnezeu este lăsată.
De aceea, iată, vom fi mereu împreună și nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumnezeu, căci Biserica este a lui Dumnezeu și condusă de el. Și voi sunteți fii Bisericii, sunteți copiii noștri duhovnicești. Vă iubim, de aceea vă vom dărui mereu hrană spirituală”, a transmis ÎPS Teodosie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: