Redactia.ro
Home » Știri » Încă o demisie în PSD. Oana Vlăducă trece la Pro România

Încă o demisie în PSD. Oana Vlăducă trece la Pro România

GALERIE FOTO (2) Încă o demisie în PSD. Oana Vlăducă trece la Pro România

Partidul lui Victor Ponta racolează din ce în ce mai mulți membri ai PSD. Un deputat al formațiunii conduse de Liviu Dragnea a anunțat pe contul de socializare că va face de acum încolo din Pro România.

Este vorba despre deputatul PSD de Dâmbovița Oana Vlăducă. În postarea în care își anunță trecerea la Pro România, ea lansează și un atac la adresa lui Liviu Dragnea și a președintelui interimar al organizației social-democrate din Dâmbovița, Rovana Plumb.

„Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simţit compatibilă din punct de vedere al valorilor şi principiilor declarate (…).

Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii şi-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast„, a scris Oana Vlăducă în postarea de pe Facebook.

Parlamentarul a adaugat că s-a gândit la parcursul pe care îl are de urmat şi a decis să se alăture partidului lui Victor Ponta, Pro România.

„Îi ştiu bine pe cei din echipa Pro România. Îl cunosc pe Adrian Ţuţuianu şi ştiu cât a muncit ca să facă din PSD Dâmboviţa una dintre organizaţiile de frunte la nivel naţional.

I-am cunoscut, de-a lungul timpului, pe Victor Ponta, Nicu Bănicioiu, Sorin Cîmpeanu, Mihai Tudose şi Daniel Constantin. Toţi sunt prieteni ai judeţului Dâmboviţa şi l-au ajutat atunci când au avut puterea să o facă”, a afirmat Vlăducă.

Acuzațiile fostului deputat al PSD pentru Liviu Dragnea

Deputatul de Dâmboviţa l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, pe care îl acuză că face rău PSD-ului.

„Partidul Social Democrat a fost ocupat şi luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului şi, prin extensie, ţării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralităţii şi realităţii înconjurătoare şi funcţionează astăzi pe bază de teroare.

El însuşi posedat de anumite spaime, îşi transferă lăcomia şi disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcţionare a statului român.

Din această categorie au făcut parte şi ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu, Marian Neacşu şi alţii, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel”, a mai spus Oana Vlăducă.

Aceasta a susţinut că toate subiectele naţionale sunt transformate în „răfuieli personale ale liderului PSD cu… oricine” şi a dat ca exemplu tema Justiţiei, despre care a spus că a fost „maculată prin atingerea de către Liviu Dragnea”.

Oana Vlăducă a mai precizat că a fost dezamăgită de modul în care a fost exclus Adrian Ţuţuianu din PSD, pentru delict de opinie.

„Dacă un lider de talia sa, care a reuşit rezultate politice pe care mulţi (chiar din partid) nici nu le visau, a fost eliminat astfel, ce raportare mai pot avea membrii simpli? În PSD, pare că a fost confiscat dreptul de a gândi.

Cine vorbeşte altfel decât o fac liderul şi câţiva din camarila sa e vinovat şi trebuie să plece”, a precizat Oana Vlăducă.

Oana Vlăducă o acuză și pe Rovana Plumb

Aceasta s-a referit şi la situaţia din PSD Dâmboviţa, unde, după excluderea din partid a lui Ţuţuianu, preşedinţia filialei a fost preluată de Rovana Plumb.

Rovana Plumb este președintele interimar al organizației PSD Dâmbovița
Rovana Plumb PSD

„Instaurarea unei noi conduceri la PSD Dâmboviţa a adus mai multă tulburare decât linişte, mai mult venin decât pace (…).

Am păstrat în mine amărăciunea asta: nu am crezut niciodată că un membru simplu (nu mai spun deputat sau altceva) poate să fie umilit în faţa primarilor, a colegilor săi aşa cum a înţeles doamna Rovana Plumb să procedeze cu mine, Carmen Holban sau Titus Corlăţean. Vremurile se schimbă şi se întorc”, a mai susţinut Oana Vlăducă.

Citește și: Ce salariu are Andreea Esca. Ce a dezvăluit vedeta Pro TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: