Redactia.ro
Home » Monden » Încă o vedetă de la Antenă a fost diagnosticată cu coronavirus. Despre cine este vorba

Încă o vedetă de la Antenă a fost diagnosticată cu coronavirus. Despre cine este vorba

Încă o vedetă de la Antenă a fost diagnosticată cu coronavirus

Pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime, iar numărul persoanelor decedate din cauza infecției cu COVID-19 crește destul de mult. Virusul ucigaș nu iartă pe nimeni, fie el om obișnuit, sau vedetă.

Încă o vedetă de la Antenă a fost diagnosticată cu coronavirus. Despre cine este vorba

Pandemia de coronavirus s-a răspândit în întreaga lume și a infectat milioane de oameni. De asemenea, în România virusul pare că nu mai vrea să mai plece, infecând mii de români, și ucigând alte mii de oameni. Coronavirusul nu ține cont de origine, sex sau grade, astfel, că mai multe vedete din România au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus, unele dintre ele fiind nevoite să treacă prin clipe groaznice. Recent, planurile de filmare ale show-ului de Crăciun al Antenei au fost anulate, după ce prezentatoare emisiunii, Valentina Fătu, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

În urmă cu câteva zile, Armin Nicoară și Claudia Puican au declarat în timpul unei intervenții online că nu au mai ajuns la filmări pentru că au fost anunțați că moderatoarea a fost infectată cu coronavirus. ”Ne-au sunat cei de acolo și ne-au spus că prezentatoarea s-a infectat. Din ce am înțeles, Valentina Fătu este în stare bună, sper să se vindece, să nu aibă niciun fel de probleme sau sechele. Noi am plecat imediat spre Timișoara, mie mi-e teamă de coronavirus, sunt diabetic și sunt predispus să fac forme mai grave dacă mă îmbolnăvesc. Din ceea ce știu s-au amânat filmările până când prezentatoarea se însănătoșește”, a povestit Armin Nicoară.

Potrivit Wowbiz.ro, se pare că în cadrul trustului Antenei se află mai multe persoane infectate cu noul coronavirus, dar aceștia au dezvoltat forme ușoare ale virusului, fără să fie nevoie de intervenția medicilor.

Mai multe vedete din România au avut coronavirus

În perioada verii, Armin Nicoară a fost pe punctul de a fi infectat cu coronavirus, după ce prezentatorul unei emisiuni Tv a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar artistul a fost invitat în cadrul show-ului cu band-ul lui cu câteva zile înainte să se afle rezultatul. ”Am fost la emisiunea lui Andrei Ștefănescu pe 16 iunie, cu o zi înainte ca Marcel Pavel să fie confirmat și cu două înainte de vestea cu Andrei. Nici nu știu ce să mă fac, eu chiar sunt în grupa cu risc maxim, mai ales că am diabet.”, a mai spus Armin.

Tot în timpul verii, numeroase vedete de la Antena 1 au fost testate pozitiv cu coronavirus. Printre acestea s-au numărat Andrei Ștefănescu, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir. Marcel Pavel și Adriana Trandafir s-au aflat în stare gravă, fiind nevoiți să stea internați în spital mai multe săptămâni. Actrița a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut împreună cu soțul său. „Îmi doream să fiu în moartea clinică pentru că mie mi-a fost bine pe traiectul ăla în sus. Atât de rău mi-a fost. Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor pentru că am stat singură în pătuțul meu, nu am vrut să mai vină nimeni, deşi toată familia mea a fost lângă mine. Am vorbit cu o prietenă, medic de familie, şi am întrebat-o ce aş putea să iau că eu cred că sunt foarte răcită şi mi-a dat un antibiotic şi am avut senzaţia că îmi este mai bine. Temperatura era foarte mare. Eu am mai făcut 40, a declarat Adriana Trandafir dupa ce s-a vindecat de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: