Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Pavel, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele în care a fost diagnosticat cu COVID-19: „Am fost la un pas de moarte”

Marcel Pavel, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele în care a fost diagnosticat cu COVID-19: „Am fost la un pas de moarte”

Marcel Pavel

Marcel Pavel a povestit prin ce coșmar a trecut după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Artistul a explicat cum boala a evoluat, neavând niciun simptom la început, ulterior fiind internat de urgență.

În urmă cu câteva săptămâni, Marcel Pavel era diagnosticat cu coronavirus și preluat cu izoleta din locuința sa. Acesta a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Matei Balș, având pneumonie gravă.

Marcel Pavel, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele în care a fost diagnosticat cu COVID-19: „Am fost la un pas de moarte”

Cântărețul Marcel Pavel a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul a mărturisit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, difuzată pe Antena3 și moderată de Mihai Gâdea, că a simțit că este la un pas de moarte.

Medicii și asistentele au fost persoanele care l-au încurajat pe artist că totul va fi bine. Din fericire, soția și copiii Marcel Pavel nu au fost infectați.

Deși s-a vindecat, cântărețul a declarat că a rămas cu sechele în urma infecției cu coronavirus.

După ce s-a aflat că este infectat cu coronavirus și internat de urgență, mulți oameni l-au acuzat că a minte pentru a primi bani.

După ce a scăpat de acel virus, Marcel Pavel a dorit să le transmită un mesaj celor care nu au crezut în el și în sinceritatea lui.

Marcel Pavel, dezamăgit de publicul român

Artistul a declarat că momentan se simte mai bine, dar starea emoțională nu este tocmai bună.

Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere – că e mai bine. Dacă vom înclocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile„, a spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Artistul a precizat că a contactat virusul în timpul filmărilor „Te cunosc de undeva”, și în câteva zile au apărut simptomele, dar a crezut că este o banală răceală.

Primul simptom s-a instalat la sinusuri, ulterior au apărut durerile oculare, dureri de cap, transpirații abundente și temperatură cu 37,5.

Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7. Nu s-a dus nimic la gât, la crozile vocale, Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. După aceea mi-a spus doamna doctor să fac și un test COVID-19„, a mai spus Marcel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: