Redactia.ro
Home » Știri » Incă o victimă a incendiului din Piatra Neamț a pierdut lupta cu viața. Bilanțul victimelor a crescut

Incă o victimă a incendiului din Piatra Neamț a pierdut lupta cu viața. Bilanțul victimelor a crescut

Incă o victimă a incendiului din Piatra Neamț

Incă o victimă a incendiului din Piatra Neamț a pierdut lupta cu viața. Medicii de la Iași au anunțat că bilanțul deceselor provocate de incendiul de la Spitalul Județean a crescut la 11.

Incă o victimă a incendiului din Piatra Neamț

Încă o victimă a incendiului provocat la Spitalul Județean din Piatra Neamț a murit mercuri, 18 noiembrie. Victima este unul dintre cei sașe pacienți transferați la spitalul modular din Lețcani, potrivit ziare.com.

Anunțul a fost făcut de medicii Spitalului modulari din Letcani, care se află în subordinea Spitalul de Boli Infecțioase. La Lețcani mai sunt internați alți cinci pacienți răniți în incendiul de la spitalul din Piatra Neamț, toți în stare extrem de gravă.

„Cu regret trebuie sa anuntam ca a decedat un pacient din cei sase de la Neamt. Este vorba de o femeie 72 ani, cu multiple comorbiditati”, a precizat Carmen Dorobat.

Anchetatorii au stabilit locul de unde a pornit incendiul

Ancheta de la Spitalul Județean Piatra Neamț este condusă de procurorii din dosarele Colectiv şi Maternitatea Giuleşti, Eduard Mihai Ilie şi Marius Iacob.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunță că a fost stabilit locul din salonul ATI de unde s-a declanşat incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț.  De asemenea, patru dintre necropsiile victimelor au fost finalizate.

Un comunicat transmis de Parchetului General arată că procurorii vor ridica dispozitive şi echipamente medicale, în vederea expertizării, potrivit Digi24.

”Au fost dispuse ordonanţele de efectuare a necropsiei victimelor. Au fost finalizate patru dintre necropsiile dispuse. Procedura medico-legală corespunde patologiei pentru care au fost tratate victimele – cazuri tip Covid. În salonul incendiat a fost stabilit locul din care s-a declanşat incendiul şi vor fi ridicate dispozitive şi echipamente medicale, în vederea expertizării. Cercetarea locului faptei va continua în cursul zilei de 16 noiembrie. Au fost predate înscrisuri de către reprezentanţii Spitalului, urmând să se analizeze dacă acestea răspund problemelor din anchetă şi în ce măsură este necesar să fie ridicate şi alte înscrisuri. Au fost stabilite persoanele care vor fi audiate şi au început audierile”, se aarată comunicatul de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: