Redactia.ro
Home » Știri » Încă un polițist și-a pus capăt zilelor, la câteva ore după cel care s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale. Avea doar 22 de ani

Încă un polițist și-a pus capăt zilelor, la câteva ore după cel care s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale. Avea doar 22 de ani

masina politie

Încă un polițist și-a pus capăt zilelor, la câteva ore după cel care s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale. Avea doar 22 de ani. Iată detaliile!

Încă un polițist și-a pus capăt zilelor, la câteva ore după cel care s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale

Într-un eveniment extrem de tragic, încă un polițist și-a pus capăt vieții prin sinucidere, la doar câteva ore distanță de la tragicul incident din Botoșani. Acesta a fost găsit împușcat în mașina de poliție în comuna Cumpăna, județul Constanța, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui eveniment șocant.

Avea doar 22 de ani

Tânărul în vârstă de doar 22 de ani, proaspăt absolvent al Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina, se alăturase forțelor de ordine în aprilie 2023. Conform informațiilor furnizate de Ziua de Constanța, acesta locuia în comuna Cumpăna, iar tragedia a fost descoperită de colegul său de tură, care l-a găsit împușcat în cap în propria mașină de serviciu.

Acest caz cutremurător vine la doar o zi după ce un alt polițist și-a pus capăt vieții într-un mod la fel de șocant. În Botoșani, un alt om al legii a recurs la sinucidere, împușcându-se în cap chiar pe mormântul fiicei sale. Astfel, în mai puțin de 24 de ore, comunitatea poliției din România se confruntă cu două pierderi devastatoare, care ridică întrebări dureroase cu privire la presiunile și provocările cu care se confruntă acești profesioniști în timpul îndeplinirii datoriilor lor.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost alertat joi seara, în jurul orei 20:30, cu privire la descoperirea tânărului polițist decedat în comuna Cumpăna, prezentând o plagă împușcată la nivelul capului. Autoritățile au confirmat identitatea victimei, un bărbat de 22 de ani din județul Vâlcea, angajat în cadrul Poliției încă din anul 2023.

Cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. În ciuda faptului că se pare că evenimentele sunt conectate prin natura tragică a sinuciderilor, anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-au produs aceste tragedii.

„În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, fiind încadrat din anul 2023”, au precizat poliţiştii.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: