Redactia.ro
Home » Știri » Încă un vaccin împotriva coronavirusului! Când apare pe piață

Încă un vaccin împotriva coronavirusului! Când apare pe piață

vaccin covid nou

Un nou vaccin împotriva coronavirusului va fi disponibil în curând, acesta fiind dezvoltat de compania americană Johnson & Johnson. Aceștia au început încă de la startul pandemiei să înceapă crearea unui vaccin, iar acum acesta este gata.

Un nou vaccin împotriva coronavirusului. Cine l-a dezvoltat

Oamenii de știință sunt de părere că vaccinul este sigur și eficient, iar acesta ar putea să apară pe piață în prima lună a acestei primăveri.

Eficacitatea vaccinul anti-COVID-19 este încă testată, după cum a declarat un reprezentant al companiei Johnson & Johnson, iar rezultate clare despre aceasta vor fi date publicității la finalul acestei luni sau în februarie 2021.

Medicul Paul Stoffels, care lucrează pentru compania americană, a declarat că până la finalul anului vor fi livrate un miliard de doze de vaccin.

“Sperăm la 1 miliard de doze în 2021. Având în vedere că se administrează într-o singură doză, înseamnă un miliard de oameni”, a declarat medicul Stoffels, potrivit mirror.co.uk.

Ce a transmis compania americană referitor la vaccin

Compania a declarat că lucrează de ceva timp la un vaccin, pentru care colaborează cu lideri din domeniul sănătății. Mai mult, Johnson & Johnson dorește să livreze volume mari de vaccin.

„Ne-am angajat să aducem un vaccin sigur și eficient publicului, fără scop lucrativ, pentru utilizarea de urgență a pandemiei. Prin colaborările noastre cu liderii din domeniul sănătății din întreaga lume, angajăm oameni de știință diferiți din interiorul și din afara companiei noastre, cu scopul de a furniza volume mari de vaccin sigur și eficient”, a transmis compania americană Johnson & Johnson.

„Am stabilit o înțelegere de bază a profilului de siguranță al platformei noastre de vaccinuri prin intermediul datelor de la peste 200.000 de persoane care au fost vaccinate până acum folosind tehnologia Janssen AdVac® în studiile clinice din cadrul programelor de vaccinare de investigație ale Janssen, inclusiv Ebola recent aprobată și persoanele vaccinate investigate pentru HIV și Zika. Ne bazăm pe această presupunere prin evaluarea siguranței și eficacității candidatului nostru la vaccinul COVID-19 într-o abordare metodică, etapizată. Am inițiat două studii de fază 3 ale candidatului nostru la vaccinul COVID-19, care vor evalua siguranța și eficacitatea la până la 75.000 de participanți, inclusiv diverse persoane afectate în mod disproporționat de COVID-19”, se mai arată pe site-ul  Johnson & Johnson

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: