Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu de proporții în județul Ilfov! Pompierii fac tot posibilul pentru a stinge focul

Incendiu de proporții în județul Ilfov! Pompierii fac tot posibilul pentru a stinge focul

GALERIE FOTO (2)

Incendiul survenit în clădirea care adăpostește Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu din localitatea Cornetu, județul Ilfov, a generat o preocupare majoră, fiind în contextul unor evenimente recente care au stârnit o amplă dezbatere în rândul autorităților și al opiniei publice.

În urma unor descoperiri recente, s-a dezvăluit că Judecătoria Cornetu a emis mai multe sentințe controversate, acordând despăgubiri considerabile către o firmă fantomă. Aceste decizii au provocat un val de indignare și polemică, fiind considerate abuzive și nedrepte.

Pompierii fac eforturi să lichideze incendiul

Incendiul a izbucnit la mansardă, afectând o suprafață estimată la aproximativ 1500 de metri pătrați, conform informațiilor furnizate de ISU București-Ilfov. Autoritățile au reacționat prompt, mobilizând 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD pentru a face față situației de urgență. Echipele de intervenție au acționat simultan atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii, concentrându-și eforturile în prevenirea extinderii incendiului și protejarea clădirii, a documentelor și a personalului implicat.

În ciuda intensității incendiului, nu au fost raportate victime sau persoane rănite, ceea ce reprezintă o veste îmbucurătoare în contextul unei astfel de tragedii.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov. Acţionăm pentru localizarea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât şi din interior. La faţa locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, informează luni reprezentanţii ISUBIF, potrivit Agerpres.

Incendiu de proporții în Ilfov

Pentru a asigura desfășurarea optimă a operațiunilor de stingere a focului, autoritățile au restricționat circulația în zona afectată, solicitând cetățenilor să evite zona și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului. Aceste măsuri au fost implementate pentru a facilita accesul echipelor de intervenție și pentru a reduce riscul de incidente suplimentare.

Incendiul a fost localizat în jurul orei 5 dimineața, iar eforturile de lichidare și de decopertare au continuat și în orele următoare. În conformitate cu ultimele actualizări furnizate de ISUBIF, dispozitivul de intervenție este redimensionat în funcție de evoluția situației, evidențiindu-se o coordonare eficientă a acțiunilor întreprinse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: