Redactia.ro
Home » Home » Incendiu de proporții în Parcul Grozavești! A fost emis mesaj Ro Alert

Incendiu de proporții în Parcul Grozavești! A fost emis mesaj Ro Alert

GALERIE FOTO (4)

În Parcul Grozăvești din Capitală a izbucnit un incendiu de proporții! Au ars mai multe porțiuni de vegetație uscată și gunoi menajer, a transmis ISU. Autoritățile locale au emis un mesaj Ro Alert prin care le solicită locuitorilor din zonă să nu vină în apropierea parcului și să ia măsuri de protecție.

Incendiul a avut flacără deschisă, iar fumul a fost degajat pe o suprafață de 1000 de metri pătrați. La fața locului au ajuns opt autospeciale cu stingere de apă și spumă, dar și un echipaj SMURD.

Prin mesajul Ro-Alert li s-a mai transmis persoanelor aflate în apropiere să ocolească zona și să elibereze căile de comunicații, pentru ca pompierii să ajungă mai repede la stingerea incendiului.

„Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție”, au transmis autoritățile.

Parcurile din București au fost cuprinse de mai multe incendii în ultimii ani. Doar în Parcul Văcărești au fost înregistrate 13 astfel de evenimente nefericite. Cel mai mare incendiu din acest parc a avut loc în februarie 2020. Atunci au ars aproape 50 de hectare de parc, respectiv o treime din suprafața acestuia. Pompierii au transmis la momentul respectiv că incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: