Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu devastator în cartierul Aviației din București! Autoritățile intervin de urgență

Incendiu devastator în cartierul Aviației din București! Autoritățile intervin de urgență

GALERIE FOTO (6) Incendiu devastator în cartierul Aviației din București! Autoritățile intervin de urgență

Un incendiu puternic a izbucnit în cartierul Aviației din București, punând în alertă întreaga comunitate și mobilizând prompt autoritățile locale și pompierii. Potrivit ultimelor informații, incendiul a avut loc la ultimul etaj al unui bloc aflat în construcție de pe strada Daniel Danielopolu. Focul s-a manifestat la izolația clădirii, declanșând o intervenție de urgență pentru limitarea răspândirii și stingerea flăcărilor.

Incendiu devastator în cartierul Aviației din București

La scurt timp după izbucnirea incendiului, fotografiile surprinse în zona evenimentului dezvăluie amploarea și gravitatea situației. Autoritățile au mobilizat rapid resursele necesare, alertând 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj de descarcerare și o autospecială SMURD pentru a face față situației de urgență.

Autoritățile intervin de urgență

În ciuda violenței focului, vestea îmbucurătoare este că nu au fost raportate victime în urma acestui incident tragic. Cu toate acestea, într-o măsură de precauție, 20 de persoane din blocul învecinat au fost evacuate pentru a evita riscurile suplimentare.

Eforturile pompierilor au fost remarcabile, iar intervenția promptă a autorităților a contribuit semnificativ la limitarea pagubelor materiale și prevenirea unor consecințe mai grave. La momentul redactării acestui articol, pompierii continuă să acționeze pentru a stinge complet incendiul și a evalua întinderea daunelor.

De asemenea, într-o mișcare preventivă, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, avertizând populația despre situația de urgență în curs și recomandând cetățenilor să evite zona afectată și să urmeze cu atenție instrucțiunile autorităților.

Sursa foto: Antena3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: