Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu devastator în Dâmbovița! O locomotivă cu pasageri a luat foc. Care este starea călătorilor

Incendiu devastator în Dâmbovița! O locomotivă cu pasageri a luat foc. Care este starea călătorilor

Cu puțin timp în urmă, un incendiu devastator a izbucnit în județul Dâmbovița, punând în pericol viața pasagerilor unui tren, deoarece locomotiva a luat foc. Echipajele de pompieri au intervenit rapid pentru a controla flăcările și a elimina orice amenințare la adresa oamenilor implicați în acest incident. Iată starea actuală a persoanelor afectate!

Incendiu devastator în Dâmbovița! O locomotivă cu pasageri a luat foc

În România, un alt incendiu grav a izbucnit recent. Locomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări, iar toți pasagerii se aflau la bord în momentul incidentului. Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge incendiul și pentru a asigura starea de bine a călătorilor din tren, desfășurând o operațiune de intervenție contra-cronometru pentru a preveni extinderea flăcărilor.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, pe traseul dintre Fusea și Titu, situat în județul Dâmbovița, atunci când locomotiva trenului a fost afectată de un incendiu în timp ce se afla în mișcare.

La locul incidentului, pompierii au sosit cu două autospeciale echipate pentru stingere cu apă și spumă, precum și cu o autospecială de descarcerare, pentru a interveni înainte ca o tragedie să aibă loc.

Care este starea pasagerilor aflați în vagoane

În vagoanele trenului se aflau un total de 10 persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a suferit vreun rău în urma incendiului și nu a necesitat asistență medicală. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, echipa de pompieri a reușit să localizeze incendiul și se străduiește să-l stingă.

„Personalul de la Detașamentul Titu a ajuns la locul incidentului, constatând că incendiul afectează compartimentul motor al locomotivei. Operațiunile de localizare și lichidare a incendiului sunt în desfășurare. În momentul izbucnirii incendiului, în vagoane se aflau un total de 10 pasageri, care, cu noroc, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat ISU Dâmbovița.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: