Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Locatarii, evacuaţi de urgenţă!

Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Locatarii, evacuaţi de urgenţă!

Locatarii unui bloc din Târgovişte au trecut printr-o mare cumpănă, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc.

Pompierii au intervenit de urgenţă.

S-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă

Potrivit ISU Dâmboviţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţă, la un incendiu produs la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de pe strada din Târgovişte.

La fața locului a intervenit Detaşamentul Târgovişte cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autoscară de salvare de la înălţime şi o ambulantă SAJ.

Au lichidat incendiul

Din fericire, locatarii au fost evacuaţi la timp.

”La acest moment, incendiul este lichidat, se lucrează la îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. Totodată, până la acest moment nu au fost victime”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Incendiu şi la Odorheiu Secuiesc

Un incident asemănător a avut loc şi la Odorheiu Secuiesc, unde un incendiu s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, la acoperişul unui bloc de locuinţe.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, pe o suprafaţă de aproximativ 180 mp la nivelul acoperişului, cu pericol de propagare la întreg blocul şi la cel învecinat.

Incendiul a fost lichidat prompt, după o oră, iar în urma acestuia a ars acoperişul, confecţionat din grinzi de lemn cu învelitoare din tablă şi ţiglă, pe o suprafaţă de circa 180 mp, înregistrându-se pagube în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Locatarii imobilului s-au autoevacuat, până la sosirea forţelor de intervenţie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, conform ISU.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise, a adăugat ISU Harghita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: