Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București. În interior se află butelii

Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București. În interior se află butelii

GALERIE FOTO (2) Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București.

Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București. În urmă cu puțin timp, pompierii din Capitală au intervenit de urgență, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de deșeuri. Incendiul a curprins o suprafață de 500 de metri pătrați.

Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București. În interior se află butelii și alte recipiente periculoase

 

Update 15.20 Prefectul Alin Stoica a aflat de incendiul izbucnit și a transmis că se fac verificări pentru a afla legalitatea activităților desfășurate în cadrul depozitului în care a izbucnit incendiul.

Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din București. Un incendiu a pornit sâmbătă la un centru de colectare a deșeurilor din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incendiul e localizat pe stradă Bârsănești. Conform autorităților nu există persoane rănite. În acest moment au ajuns la fața locului opt autospeciale de stingere, două autoscări și o ambulanță SMURD. Mai multe containere cu deșeuri ard, iar focul s-a extins și la o altă clădire, pe o suprafață de 500 de mp. În apropierea centrului de colectare se află și un bloc de locuințe, iar toate persoanele au fost evacuate.

Incendiu la o fabrica de deseuri din Capitala

În interiorul clădirii se află butelii și alte recipiente sub presiune, motiv pentru care munca pompierilor este îngreunată. „Ard containere cu deşeuri, cu extindere la alt corp de clădire, pe o suprafaţă de 500 metri pătraţi. În interior se găsesc butelii si alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă, din exterior”, transmit oficialii ISU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: