Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la clubul Expirat din Capitală. Pompierii au intervenit în forță

Incendiu la clubul Expirat din Capitală. Pompierii au intervenit în forță

GALERIE FOTO (2) Incendiu la clubul Expirat din Capitală.

Incendiu la clubul Expirat din Capitală. Alertă de incendiu în Capitală, după ce clubul de fițe Expirat a luat foc. În urmă cu puțin timp au ajuns la fața locului mai multe echipaje de pompieri, poliție și medici. Persoanele aflate în interiorul clubului au reușit să se salveze la timp.

Incendiu la clubul Expirat din Capitală. Pompierii au intervenit în forță

UPDATE Patronul clubului a anunțat că în timpul incendiului se aflau în interior doar angajații clubulul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar daunele nu sunt majore. „În caz că ați auzit zvonuri, suntem bine cu toții! Am avut o problemă cu hota din bucătărie, care a generat un mic incendiu. Acum este absolut totul sub control, iar terasa este deschisă în continuare, doar că de la ora 17:00. Astăzi bucătăria este închisă, avem ceva curățenie de făcut 😊 Dacă veniți la noi și vă e foame, puteți comanda de unde vă face plăcere, fără probleme”.

Membrii clubului Expirat

Incendiu la clubul Expirat din Capitală. În urmă cu puțin timp a fost dată o alertă de incendiu la un club de fițe din Capitală. Potrivit Spynews.ro, în interiorul clubului se aflau mai multe persoane la izbucnirea incendiului. Din fericire, oamenii au reușit să se salveze, iar mai multe echipaje de pompieri și poliție au ajuns la fața locului. Cu toate astea, persoanele aflate în club au primit îngrijiri medicale, deoarece au înhalat destul de mult fum gros. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care a izbucnit incendiul.

În 2015, după tragedia din Clubul Colectiv, patronul clubului Expirat anunța că își dă demisia și că barul se va închide. Andrei Șoșa a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a recunoscut că a pus viața a mii de oameni în pericol din 2003 încoace, mărturisind că a făcut tot ce a putut pentru a ține clubul Expirat în picioare atâția ani. „Îmi cer scuze și imi asum,

Din 2003 am pus viața a mii de oameni în pericol. Weekend de weekend. Și câte-odata și iîn timpul săptamânii. Poate, să-mi cumpăr un G-Klasse, poate că mai mult de atât nu m-a dus capul să fac… Am terminat o facultate tehnică, aș fi putut fi un bun inginer pentru patrie… M-am eșuat în «meseria» asta de cârcimar. Mi-am asumat cunoașterea în amănunt a tuturor legilor. Chiar dacă eu ar fi trebuit, după calificarea mea să văd câți amperi sunt în tabloul de siguranțe și dacă poate să ia foc vreun cablu. Nici măcar asta n-am făcut suficient de bine. Am avut destule «avarii» electrice in ăștia 14 ani. Și mult improvizaţii…Din păcate statul este dușmanul «de clasă» al oricărui «mic/mediu» comerciant. Ăla mare are lobby, noi suntem «mici/medii șpăgari». Pardon!!! Bre… Ar trebui să ne fie partener… dar asta e o altă discuție, „, a fost mesajul lui Andrei Şoşa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: