Redactia.ro
Home » Homepage » Incendiu puternic în București. A luat foc un bloc în curs de reabilitare termică

Incendiu puternic în București. A luat foc un bloc în curs de reabilitare termică

GALERIE FOTO (4)

Incendiu în București! Pompierii intervin, în aceste momente, pentru a stinge flăcările care au cuprins un bloc de pe Calea Rahovei. Focul se manifesta pe toată suprafața fațadei. Zece autospeciale de stingere acționează la fața locului, cu trei autoscări.

Din primele informații, este vorba despre un bloc în curs de reabilitare termică de pe Calea Rahovei.

UPDATE 12:58 – Doi pompieri care au fost expuși la fum au fost transportați la Spitalul Floreasca, a anunțat ISU București Ilfov.

UPDATE 12:41 – Un număr de 38 locatari au fost evacuați, iar 7 dintre ei au avut nevoie să li se acorde primul ajutor.

Și un polițist local a avut nevoie de îngriji după o tăietură la nivelul unui brat. El era conștient, a primit îngrijiri la fața locului și nu a necesitat transport la spital.

Incendiu în București, la un bloc din Calea Rahova

”Intervenția este în dinamică, se evacuează mai mulți locatari de la etajele în zona cărora se manifestă incendiul. Pe partea din spate a blocului fațada este afectată în totalitate de flăcări, iar pe partea din față doar până la nivelul etajului doi și eforturile noastre se concentrează pentru oprirea propagării incendiului.

Pe partea din spate arde fațada de la parter până la etajul 10. Acolo nu sunt posibilități de amplasare a unei scări. Există un dispozitiv de la nivelul solului, cu autospeciale, cu linie de furtun și cu tunul de la autospecială. Aceasta este singura soluție pe care o avem”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU București-Ilfov, la Antena 3.

Daniel Vasile a mai declarat și că ar exista și câteva persoane care încă nu au fost evacuate, la etajul 6.

”Eforturile noastre se concentrează pentru oprirea propagării incendiului și evacuarea locatarilor. La etajul 6 avem informații că sunt mai multe persoane, inclusiv un copil. În acest moment echipele noastre sunt la etajul 6 pentru a evacua familia respectivă dar și celelalte care sunt în pericol”, a mai adăugat reprezentantul ISU București-Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: