Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală. 5 autospeciale se luptă cu flăcările

Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală. 5 autospeciale se luptă cu flăcările

GALERIE FOTO (6)

Incendiu puternic în zona Pipera, din Capitală! Potrivit primelor informații, cinci autospeciale au sosit la fața locului și se luptă cu flăcările. Nu sunt înregistrate pierderi omenești.

Încendiu în zona de nord a Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit luni, după-amiază, la un șantier din zona de nord a Capitalei. Autoritățile au fost sesizate și-n cel mai scurt timp, cinci autospeciale au ajuns pentru a opri flăcările mistuitoare. Fumul gros se poate vedea din depărtare! „Incendiu produs pe acoperișul unei clădiri din Soseaua Bucuresti Nord. Din informatiile preliminare rezultă că ard produse utilizate pentru termoizolația clădirii”, a anunţat ISU Bucureşti – Ilfov.”, a anunţat ISU Bucureşti – Ilfov. Pompierii acţionează cu cinci autospeciale, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Flăcările uriașe au cuprins un șantier din Pipera

 

Incendiul a dus la degajarea unui fum gros în zonă, flăcările fiind intreţinute de materiale de construcţii folosite pe şantier. Potrivit primelor informații, nu sunt victime. Muncitorii au reușit să se evacueze înainte de a se întâmpla vreo tragedie. „Un imobil care este în construcție. Un imobil din zona Pipera, care era gata să fie dat la roșu. Azi s-a aprins izolația imobilului si a rezultat un incendiu de proportii. Pompierii au reușit să localizeze incendiul și la acest moment acționeaza acolo. Deja se văd primele pagume: ultimul etaj al acestei clădiri a fost complet mistuit.”, relatează, pentru Antena 3, un jurnalist aflat la fața locului.

Incendiul se petrece în zona Catted Residence. Firma aparține unui om de afaceri, care deține și Hotelul Tecadra, aflat în zona rezidențială Pipera-Băneasa.

  • știre în curs de actualizare

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini