Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic la un centru comercial Prosper din București. A fost emisă o avertizare RO-ALERT

Incendiu puternic la un centru comercial Prosper din București. A fost emisă o avertizare RO-ALERT

GALERIE FOTO (5) Incendiu puternic la un centru comercial Prosper din București. (1)

Incendiu puternic la un centru comercial Prosper din București. În acest moment, pompierii se luptă cu flăcările care au cuprins întregul centru comercial Prosper din sectorul 5. Numeroase echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Zona este acoperită de un nor de fum.

Incendiu puternic la un centru comercial Prosper din București. A fost emisă o avertizare RO-ALERT

Update 17.50  O parte din acoperișul magazinului – cuprins de flăcări violente – s-a prăbușit, scrie News.ro. Intervenția pompierilor, al căror număr a fost suplimentat, este extrem de dificilă. Avertizarea RO-ALERT referitoae la incendiul puternic de la centrul comercial Prosper din sectorul 5  a întrerupt conferința de presă susținută la Cotroceni de Klaus Iohannis și președintele Poloniei, Andrzej Duda.

Un incendiu a izbucnit în zona acoperișului magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie din București, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Zona este acoperită de un nor de fum extrem de puternic. Pompierii acționeză cu 8 echipaje de stingere și 2 autoscări. ISU anunță că există degajări mari de fum influențate de vânt și solicită închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă.A fost emisă o avertizare RO-ALERT în urma incendiului de la magazinul Prosper.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 mp, la fațadă. Nu sunt raportate victime”, a mai transmis ISU București-Ilfov. Locuitorii din zona au fost avertizați să închidă geamurile locuințelor. Câteva persoane s-au autoevacuat. Flăcările s-au extins foarte repede si au fost auzite mai multe explozii la scurt timp după ce incendiul a izbucnit. Înălțimea la care trebuie să acționeze pompierii este de peste 20 de metri, iar salvatorii se luptă cu vântul care bate extrem de tare. Locuitorii sunt sfătuiți să ude geamurile, având în vedere că sunt blocuri construite în apropiera complexului comercial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: