Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu violent într-un bloc din Câmpina. Zeci de persoane evacuate, o femeie a murit

Incendiu violent într-un bloc din Câmpina. Zeci de persoane evacuate, o femeie a murit

Un incendiu violent s-a produs într-un bloc din Câmpina. Focul a luat viața unei femei și a făcut scrum tot ce a prins în cale. Pompierii au reușit să scoată din fum zeci de locatari, care au trecut prin momente de groază. Este incredibil de la ce a pornit focul.

Un incendiu violent a cuprins un apartament dintr-un bloc din Câmpina. Focul s-a extins cu repeziciune și a făcut scrum tot ce a prins în cale. Locatarii au trăit momente de groază.

Cel mai probabil, focul violent au izbucnit din cauza unei lumânări aprinse și lăsată să ardă peste noapte. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă, așadar și cu degajare mare de fum, pornind din interiorul unui apartament, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, potrivit SpyNews.

Din primele informații, incendiul a pornit în jurul orei 01:44, joi spre vineri. Focul a mistuit apartamentul unei femei. Pompierii au avut misiune grea. Cei circa 30 de locatari ai blocului au fost evacuați de urgență din calea focului și a fumului gros.

În urma tragicului eveniment, o femeie și-a pierdut viața.

Din nefericire, proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiu nu a supraviețuit. Femeia de 71 de ani s-a stins din viață în urma incendiului extrem de violent care a pornit în casa sa.

Chiar în aceste momente, se fac verificări pentru a stabili exact cum s-a produs tragedia de la Câmpina. De asemenea, sunt evaluate și pagubele materiale în urma teribilei tragedii.

Tragedia de la ATI Piatra Neamț, tot de la o lumânare?

Există unele voci care spun că o lumânare pusă la căpătâiul unui bolnav ar fi declanșat incendiul și la ATI Piatra Neamț, potrivit Stirile ProTv.  Alte voci spun despre un scurt-circuit care ar fi aprins tuburile de oxigen de pe secție. Procurorii încearcă și acum să afle care a fost cauza teribilei tragedii care a îndoliat România.

Bilanţul deceselor după tragedia de la Piatra Neamț se ridică, așadar, la 15 pacienți, toți infectați cu noul coronavirus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: