Redactia.ro
Home » TV » Începe America Express 2022! Iată cine va fi pezentatorul emisiunii de la Antena 1

Începe America Express 2022! Iată cine va fi pezentatorul emisiunii de la Antena 1

Apar noi detalii legate de sezonul 5 al show-ului „Asia Express”! De data aceasta se va numi „America Express 2022”, iar filmările vor în curând. Iată cine va prezenta emisiunea de la Antena 1, dar și când va fi difuzată prima ediție!

Începe America Express 2022! Iată cine va fi prezentatorul emisiunii de la Antena 1

America Express 2022, de la Antena 1, va fi prezentat tot de Irina Fodor. Încă din 2021, Irina a devenit prezentatoarea emisiunii „Asia Express”. Ea a înlocuit-o pe Gina Pistol, după ce aceasta a devenit mămică. Totodată, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina şi la show-ul culinar, „Chefi la cuţite”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”, a mărturisea, la acea vreme, Irina Fodor, pentru a1.ro.

În continuare, poveștile despre locurile de vis în care va avea loc aventura vor fi aduse de Oase și Marius Damian.

Când începe America Express 2022

Se pare că filmările pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii vor începe chiar luna aceasta. Prima ediție „America Express 2022” va fi difuzată în septembrie, la Antena 1.

Concurenții acestui nou sezon vor explora Mexic, Guatemala și Columbia. Ei vor primi un dolar pe zi și trebuie să își găsească singuri transport, cazare și mâncare. Miza lor este să ajungă la amuleta supremă și să intre în posesia premiului de 30.000 de euro.

În acest sezon a fost introdus Jocker-ul, pentru care concurenții se vor lupta în primul episod. Câștigarea lui va atrage avantaje importante, care vor conta în clasamentul final.

Cine sunt potențialii concurenți

De asemenea, producătorii reality-show-ului au trimis, deja, ofertele către potențialii concurenți.

Cătălin Bordea ar putea face pereche cu bunul său prieten, Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu. Cei doi fac parte, deja, din echipa Antena 1, cu proiectul „România are Roast”.

Totodată, Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar mai fi primit o ofertă. Și Sore Mihalache și Jean Gavril sunt alte nume care ar fi pe lista concurenților. Aceștia au participat și la „Dancing on Ice”, cel din urmă fiind câștigătorul show-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: