Redactia.ro
Home » Horoscop » Incepe Anul SOBOLANULUI DE METAL. Ce aduce BUN pentru zodiile chinezesti

Incepe Anul SOBOLANULUI DE METAL. Ce aduce BUN pentru zodiile chinezesti

Anul Sobolanului de metal. Cu siguranta stii despre cele 12 semne ale zodiacului chinezesc: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Oaie/Capra, Maimuta, Cocos, Caine si Mistret. Totusi, nu multa lume stie ca zodiacul chinezesc inseamna mai mult decat atat. Astrologia chinezeasca este foarte legata de natura, de ordinea din natura. De aceea sunt si 5 elemente ale fiecarui semn zodiacal: Lemn, Pamant, Apa, Foc si Metal. Astrologia chinezeasca se bazeaza pe conceptele Yin (feminin, intuneric, energie pasiva) si Yang (masculin, lumina, energie activa). Toate aceste simboluri si energii se reunesc pentru a defini caracteristicile unei persoane.

Sambata, 25 ianuarie 2020, este Anul nou chinezesc si incepe Anul Sobolanului de metal. El se va incheia in 12 februarie 2021, cand va face loc Noului an chinezesc al Bivolului de metal.

Sobolanul este cunoscut pentru curiozitatea sa. Este tot timpul agitat si plin de resurse. Sobolanul este, de asemenea, primul din rotatia de 12 semne zodiacale, ceea ce inseamna ca Sobolanul este anul renasterii. Elementul de metal indica succesul, puterea si determinarea. De aceea se considera ca anul Sobolanului de metal va fi unul al dezvoltarii si al realizarilor.

Afla de aici ce zodie esti in horoscopul chinzesc

Cum va fi acest an chinezesc pentru tine

Anul Sobolanului de metal pentru Sobolan

Nativii zodiei se vor bucura de un an plin de oportunitati. Nu te lasa influentat de anxietate sau negativitate pentru ca, astfel, sunt sanse mari sa apara nori negri asupra starii tale de dispozitie. Fii pozitiv si norocul iti va surade.

Anul Sobolanului de metal pentru Bivol

Cei nascuti in anul Bivolului sunt puternici si de incredere, insa, uneori, statornicia lor poate fi un dezavantaj. Metalul este, de asemenea, dur si de neclintit. Pentru a avea asigurat succesul in 2020, Bivolii ar trebui sa fie mai flexibili.

Anul Sobolanului de metal pentru Tigru

Nativii zodiei sunt pasionali si aventurosi. Anul 2020 va insemna pentru ei noroc si explorare. Tigrii sunt oricand gata sa plonjeze in necunoscut. Ar trebui, insa, sa fie atenti la riscuri. Nu intotdeauna este in favoarea lor  aruncarea cu capul inainte.

Anul Sobolanului de metal pentru Iepure

Iepurele este sensibil si rafinat, rezervat in actiuni. Anul acesta, norocul ii va surade doar daca este gata sa fie putin mai indraznet. Chiar daca se simte inconfortabil, nu ar trebui sa ocoleasca noile teritorii. Riscul este cheia succesului in 2020 pentru Iepuri.

Citeste despre restul zodiilor pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini