Redactia.ro
Home » TV » Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

Cel de-al cincilea sezon al show-ului Insula Iubirii va avea premiera pe 22 aprilie. Insula Iubirii este martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite în cazul acestui test de cuplu! La numai cinci zile de la încheierea filmãrilor pentru cel de-al patrulea sezon, Insula Iubirii a primit o nouă serie de concurenți.

”N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda!

Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți de la Insula Iubirii după finalul sezonului

Sezonul 4 din Insula Iubirii a creat foarte multe controverse. Aproape toate cuplurile au pierdut în fața tentațiilor ispitelor. În ciuda infidelităților dintre ei, din timpul emisiunii, Hannelore și Bogdan au făcut totuși marele pas, dar au și divorțat la scurt timp.

Divorțul dintre Hannelore și Bogdan a fost unul așteptat de unii, în timp ce pe alții i-a șocat. Cu siguranță că cei care au urmărit emisiunea au suspectat că în spatele despărțirii celor doi ar sta chiar Andi, ispita de care concurenta s-a îndrăgostit.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se va întâmpla. Căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră, a spus Bogdan”

„Cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”

„Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste n ani vom reveni la aceleași discuții ca în trecut, atunci ne vom strânge mâna și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme. Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația. Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”, a declarat Bogdan.

Mirela Baniaș de la Insula iubirii se pregătește intens pentru cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a reușit să treacă peste relația care a făcut-o cunoscută în lumea mondenă și acum i-a spus «DA» unui alt bărbat. Cei doi urmează să aibă peste puțin timp nunta și așteaptă și un copil.

Mirela a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a spus prietenilor cât de fericită este și cât de bine se simte lângă Florin Tecar, actualul ei iubit. Cei doi se află acum în Cuba. Tot acolo, iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă.

„Am spus DA!”

„Cred că primăvara mea nu putea să aibă un început mai frumos decât acesta la capatul lumii. Alături de soarele puternic de aici, radiez și eu de fericire. Astăzi am spus DA! Nu pentru prima oară, dar cu siguranță pentru ultima oară și în cel mai special mod posibil. Fericirea mea nu cunoaște limite acum și sper să ajungă la fiecare dintre voi. Vă mulțumesc din suflet celor care m-ați susținut la orice pas, și vă mulțumesc și vouă, celor care prin critici m-ați învățat cum să fiu și mai puternică. @florintecar, te iubesc din tot sufletul meu, și îți mulțumesc din inimă pentru toate momentele de suflet pe care mi le-ai oferit. Alături de tine am simțit cum este să fii prietenă, iubită, dar și mamă, un sentiment de care mi-am dorit mereu să am parte. DA!”, a scris Mirela Baniaș pe contul său de socializare.

În ultimul sezon „Insula iubirii”, Mari a fost prima fată care a căzut în ispită. Ea a renunțat la partenerul cu care venise de acasă pentru a se distra în Thailanda cu ispita Cristi. Relația cu ispita nu a mai continuat și acasă. Mari este și în prezent singură.

În prezent Mari participă la „Puterea Dragostei”, un showul matrimonial care se filmează în Turcia. Mari speră că aici îsi va găsi jumătatea.

Citește și: „Chefi la cuţite“ își schimbă formatul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: