Redactia.ro
Home » Știri » Începe să dezactivezi microfonul telefonului de acum încolo! El te ascultă când te aștepți mai puțin

Începe să dezactivezi microfonul telefonului de acum încolo! El te ascultă când te aștepți mai puțin

În era tehnologiei în care trăim, telefoanele inteligente au devenit mai mult decât simple dispozitive de comunicare. Ele sunt acum centre multimedia, asistenți personali și, uneori, chiar sursa noastră principală de informații.

Cu toate acestea, odată cu aceste funcționalități avansate, există și o creștere a îngrijorărilor privind confidențialitatea și securitatea datelor personale. Unul dintre aspectele care a stârnit dezbateri recente este capacitatea unor telefoane de a înregistra tot ce vorbești.

Telefonul care înregistrează tot ce spui

Unele telefoane, în special cele cu sistem de operare Android, au fost acuzate că înregistrează conversațiile utilizatorilor fără ca aceștia să fie conștienți. Aceste înregistrări sunt adesea folosite pentru a direcționa reclamele, ceea ce poate părea intruziv și incomod pentru mulți utilizatori. Dacă vrei ca anumite conversații să rămână private, este important să înțelegi cum poți să dezactivezi microfonul telefonului tău.

Pentru a îți proteja confidențialitatea și pentru a preveni înregistrarea neautorizată a conversațiilor tale, este crucial să înțelegi cum să dezactivezi microfonul telefonului tău. Primul pas este să fii atent la aplicațiile pe care le instalezi și la permisiunile pe care le cer. Mulți utilizatori permit aplicațiilor să aibă acces la microfon fără să realizeze impactul acestui lucru asupra confidențialității lor.

Cum să dezactivezi microfonul telefonului tău

Dacă vrei să dezactivezi microfonul telefonului tău Android și să îți asiguri că conversațiile tale rămân private, urmează acești pași simpli:

  1. Deschide aplicația Google: Accesează aplicația Google pe telefonul tău;
  2. Navighează către setările contului Google: Atinge pictograma profilului din colțul din dreapta sus al ecranului și selectează opțiunea „Cont Google”;
  3. Accesează secțiunea „Date și Confidențialitate”: În meniul contului Google, vei găsi o opțiune numită „Date și Confidențialitate”. Atinge această opțiune pentru a continua;
  4. Dezactivează „Activitatea vocală și audio”: În secțiunea „Activitate web și aplicații”, poți dezactiva opțiunea „Includeți activitatea vocală și audio” pentru a împiedica înregistrarea conversațiilor tale;
  5. Oprirea salvării: Poți, de asemenea, să apeși pe opțiunea „Stop saving” (Opriți salvarea) pentru a împiedica salvarea datelor tale vocale și audio;
  6. Confirmă setările: Odată ce ai efectuat aceste modificări, apasă pe „Înțeles” pentru a confirma setările și pentru a asigura că microfonul telefonului tău este dezactivat.

Dezactivarea microfonului telefonului tău este un pas important pentru protejarea confidențialității tale și prevenirea înregistrării neautorizate a conversațiilor tale. Urmează acești pași simpli pentru a asigura că informațiile tale rămân private și că nu sunt accesate fără consimțământul tău. Protejarea confidențialității tale este crucială într-o lume digitală în continuă evoluție, iar cunoașterea modurilor de a-ți proteja datele personale este esențială pentru siguranța ta online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: