Redactia.ro
Home » Știri » Incident grav la metrou. O persoană a fost înjunghiată în stația Iancului

Incident grav la metrou. O persoană a fost înjunghiată în stația Iancului

Incident grav la metrou. O persoană a fost înjunghiată în stația Iancului

Incident grav la metrou. O persoană a fost înjunghiată în stația Iancului. O persoană a fost înjunghiată de o persoană necunoscută în timpul deplasării cu metroul din București. Evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu ceva timp în stația de metrou Iancului. Martorii au alertat imediat autoritățile.

Incident grav la metrou. O persoană a fost înjunghiată în stația Iancului

Reprezentanții Poliției Capitalei a transmis că astăzi, un bărbat a fost înjunghiat de un necunoscut, într-o stație de metrou din București.Incidentul a avut loc în stația de metrou Iancului.

Cei prezenți au reușit să-l imobilizeze pe atacator, iar unul dintre pasageri au apelat numărul de urgență 112. Polițiștii care s-au deplasat la locul faptei l-au arestat pe atacator și urmează să se stabilească circumstanțele producerii incidentului.

Un bărbat a fost înjunghiat la metrou

Martorii susțin că cei doi au început să se certe, iar din cele din urmă unul dintre aceștia au scos un briceag cu care l-a înjunghiat pe celălalt.

La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag.

Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, au declarat reprezentanții poliției Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: