Redactia.ro
Home » Știri » Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică

Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică

Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică

Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică. O femeie a luat foc pe masa de operații la Spitalul Floreasca din București, după ce chirurgul ar fi greșit substanțele de dezinfecție.

Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică

Potrivit Mediafax, o pacientă de la spitalul Floreasca din Capitală se află în stare critică, după ce pe 22 decembrie a fost arsă pe masa de operații, dar abia azi s-a aflat de incident. Chirurgul ar fi greșit substanțele de dezinfecție.

Ministrul sănătății, Victor Costache, a precizat că vineri seara a aflat de la femeia arsă de la Spitalul Floreasca. Aceasta a cerut control deoarece există pericolul mușamalizării cazului. Ministrul susține că medicii nu cooperează cu echipa de control.

Emanuel Ungureanu a semnalat cazul

De asemenea, cazul a fost semnalat de deputatul Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Chirurgul Beuran, un pesedist plagiator de renume, capul Umefistanului, a dat foc unei paciente pe care a operat-o în data de 22 decembrie. Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o minciună ordinară. Informațiile pe care le am eu le am de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital. Si care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de. Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare”, a spus Ungureanu.

Între timp, inspectori de la Inspecția Sanitară au fost la Spitalul Floreasca, iar Corpul de Control al Ministerului Sănătății va reveni luni.

Citeste si:Aproximativ 430 de mii de muncitori din construcții vor avea salariul mărit, dar pensia mică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: