Redactia.ro
Home » Monden » Incident grav pe plajă! Culiță Sterp filma un videoclip, iar un bărbat s-a înecat chiar sub ochii lui

Incident grav pe plajă! Culiță Sterp filma un videoclip, iar un bărbat s-a înecat chiar sub ochii lui

GALERIE FOTO (2) Incident grav pe plajă!

Culiță și Iancu Sterp au privint înmărmuriți cum un bărbat a murit, chiar sub ochii lor. Un bărbat care a intrat în mare s-a înecat, iar artistul se afla în acea zonă și a văzut tot ce s-a întâmplat.

Incident grav pe plajă! Culiță Sterp filma un videoclip, iar un bărbat s-a înecat chiar sub ochii lui

În urmă cu câteva ore, Culită și fratele lui Iancu Sterp au fost martorii unei tragedii pe litoralul românesc. Cei doi au văzut cum un bărbat s-a înecat în Marea Neagră, la Corbu. Tânărul a postat pe pagina sa de socializare o imagine de la locul tragediei, unde bărbatul era resuscitat pe plajă.

Oamenii de la fața locului au sunat la ambulanță pentru a-i acirda bărbatului primul ajutor. La scurt timp au ajuns mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD, iar medicii au încercat să-l salveze pe bărbatul care intrase în apă, dar în zadar. Câteva minute mai târziu, acesta a fost declarat mort.

Potrivit Spynews.ro, inițial era vorba despre doi bărbați care ar fi intrat în mare și care nu au mai reușit să iasă, ulterior, unul dintre ei a putut să ajungă la mal, iar bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost de negăsit.

La fața locului au intervenit 12 salvamari, iar cântărețul și de petrecere care se afla pe plajă pentru a filma un videoclip, a fost martorul intervenției.

Culita Sterp story

Cine este bărbatul care a murit pe litoral?

Potrivit Kanald, un tânăr de 36 de ani a murit înecat pe plaja Corbu, iar echipele de intervenție au fost solicitate marți, fiind anunțate că au doi bărbați au dispărut în mare.

Pe unul dintre ei, salvamarii au reușit să-l aducă la țărm, având o stare bună, dar celălalt, în vârstă de 36 de ani și-a pierdut viața. După zeci de încercări, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Frații Sterp au privit și ei întreg evenimentul, fiind șocați de această tragedi. Până acum, 17 persoane și-au pierdut viața în Marea Neagră în acest sezon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: