Redactia.ro
Home » Știri » Incident în tramvai pe fondul nerespectării distanțării sociale. Gestul blamabil al unei femei

Incident în tramvai pe fondul nerespectării distanțării sociale. Gestul blamabil al unei femei

incident tramvai

Un tânăr a relatat pe rețelele de socializare problema cu care s-a confruntat, astăzi, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun. Acesta a povestit că a intrat într-o altercație cu o femeie pe fondul nerespectării distanțării sociale. Aceasta din urmă a devenit agresivă și totul a luat o turnură neașteptată.

Incident în tramvai cu o femeie care nu respecta normele distanțării sociale

Un bărbat a povestit că, astăzi, a fost nevoit să-i atragă atenția unei femei care nu respecta distanțarea socială, cu toate că România este în plină pandemie de coronavirus. Internautul a menționat că a rugat-o pe femeie să păstreze distanța în tramvai, iar ca răspuns aceasta și-a dat masca jos și l-a amenințat cu un spray paralizant.

„Pentru că mi-am permis să îi spun să ia loc în altă parte, nu lângă mine, pentru a păstra distanțarea socială în vreme de pandemie. Doamna a început să devină ironică la adresa mea, ba chiar și-a permis să îmi pună bagajele pe jos pentru că nu am plătit bilet pentru acestea.

A urmat o scurtă discuție, aproape monolog din partea aceasteia, în care a început să ia pandemia la mișto, să își dea masca jos în semn de protest și să îmi spună să o dau în judecată dacă nu îmi convine.
Mai mult, probabil simțindu-se inconfortabil de o situație pe care tot aceasta a creat-o, a ținut să îmi arate că are spray paralizat la ea!!!”, a povestit tânărul în cauză.

Nu îi arăt fața doamnei pentru că nu are nicio vină, e doar inconștientă și recalcitrantă încă de la prima oră…De…

Publicată de John Cristea pe Marţi, 25 august 2020

 

Tot mai mulți români aleg să nu respecte prevederile legii în vigoare

Cazul nu e unul singular. În ultima vreme, tot mai mulți români refuză să mai urmeze indicațiile autorităților, cu toate că România a intrat în al doilea val al pandemiei de coronavirus.

Potrivit informațiilor oferite de Gruparea de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 702 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 218.050 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost constatată, ieri, o infracțiune pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: