Redactia.ro
Home » Știri » Incident neplăcut pentru Gabriela Oțil la Aeroportul Otopeni. Ce a pățit la întoarcerea din Malta

Incident neplăcut pentru Gabriela Oțil la Aeroportul Otopeni. Ce a pățit la întoarcerea din Malta

Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, soția cunoscutului prezentator TV Dani Oțil, s-a întors recent dintr-o scurtă vacanță în Malta, unde a petrecut câteva zile alături de soțul său și de fiul lor, Tiago. Dani se afla pe insula mediteraneană pentru filmările emisiunii „Power Couple”, difuzată pe Antena 1, iar Gabriela a decis să îl însoțească pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Însă, la revenirea în țară, Gabriela a avut parte de o experiență neplăcută la Aeroportul Otopeni, care a lăsat-o cu un gust amar.

Problema cu taximetristul la aeroportul Otopeni

Gabriela s-a întors din Malta într-o seară de marți, dar ceea ce ar fi trebuit să fie o întoarcere normală acasă s-a transformat într-o situație frustrantă și neașteptată. După ce a aterizat la Aeroportul Otopeni împreună cu fiul său, Tiago, și numeroase bagaje, Gabriela a încercat să găsească un taxi pentru a ajunge acasă, în Corbeanca. Însă, în loc să găsească rapid un mijloc de transport, a fost refuzată de un taximetrist, pe motiv că distanța era prea scurtă.

Gabriela a explicat pe rețelele de socializare că, deși i-a oferit șoferului 100 de lei pentru cursă, acesta a refuzat, lăsând-o pe ea și pe fiul ei într-o situație dificilă, mai ales că era târziu în noapte și copilul adormise.

„Treabă grea asta cu copilul dormind și cu bagaje. Cum, mă, cum? Numai în România cred că se poate întâmpla, să mă vezi cu copilul în brațe, cu 100 de bagaje și tu ca taximetrist să refuzi o cursă. Nu contează până unde. Da, stăm în Corbeanca. M-am oferit să le dau 100 de lei pentru această cursă de la aeroport până în Corbeanca, un drum extrem de scurt, dar tocmai pentru că este această problemă. Și tu să refuzi… o femeie cu un copil în brațe care doarme, la ora 12 noaptea. De ce?”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Ea a subliniat că, deși cursa până în Corbeanca era relativ scurtă, i s-a părut incredibil că un taximetrist ar putea refuza o femeie cu un copil mic și multe bagaje, la miezul nopții, doar din cauza distanței. În ciuda ofertei sale generoase de a plăti 100 de lei pentru această cursă scurtă, șoferul a refuzat categoric, lăsând-o să se descurce singură în mijlocul nopții.

Problemele din vacanță

Întoarcerea dificilă în țară nu a fost singura provocare cu care Gabriela s-a confruntat recent. Nici vacanța în Malta nu a fost lipsită de momente mai puțin plăcute. Pe lângă faptul că a încercat să petreacă timp de calitate cu Dani și să se bucure de peisajele superbe ale insulei, Gabriela a avut parte de probleme de sănătate care i-au afectat planurile. În timpul șederii în Malta, Gabriela a suferit de o stare de rău, fiind nevoită să recurgă la medicamente pentru a-și ameliora simptomele.

Deși a făcut tot posibilul să se bucure de vacanță, starea ei de sănătate nu i-a permis să participe la toate activitățile planificate. „Îmi pare atât de rău că nu am apucat să postez mai mult din locația asta superbă… dar mi-a fost atât de rău ca niciodată”, a transmis Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, alături de copilul lor, în Malta/ Sursa foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, alături de copilul lor, în Malta/ Sursa foto: Instagram

În ciuda acestor neplăceri, Gabriela Prisăcariu a reușit să își mențină atitudinea pozitivă și să își continue activitatea online, postând imagini din vacanță și rămânând conectată cu cei 320.000 de urmăritori de pe Instagram. Aceasta a recunoscut că vacanța nu a fost exact așa cum și-ar fi dorit, dar a fost totuși recunoscătoare pentru timpul petrecut alături de familie.

Incidentul de la aeroport a stârnit o reacție puternică din partea urmăritorilor Gabrielei pe rețelele de socializare

Mulți dintre aceștia au fost șocați de experiența prin care a trecut și au criticat atitudinea taximetristului, subliniind că astfel de situații nu ar trebui să aibă loc, mai ales când sunt implicate mame cu copii mici. Alții au împărtășit experiențe similare, confirmând că refuzul curselor scurte este o problemă frecventă în anumite orașe din România.

Gabriela Prisăcariu a ales să facă public acest incident nu doar pentru a-și exprima frustrarea, ci și pentru a atrage atenția asupra unei probleme mai largi care afectează multe persoane care folosesc serviciile de taxi. Mesajul ei a fost primit cu empatie și susținere din partea comunității sale online, care a lăudat-o pentru curajul de a vorbi deschis despre experiențele neplăcute cu care se confruntă.

În concluzie, Gabriela Prisăcariu a demonstrat că, în ciuda dificultăților întâmpinate atât în vacanță, cât și la întoarcerea în țară, rămâne o persoană puternică și pozitivă, împărtășind momentele bune și rele din viața ei cu fanii săi. Incidentul de la Aeroportul Otopeni este doar un episod neplăcut, dar unul care a subliniat necesitatea unor schimbări în serviciile de transport din România.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: