Redactia.ro
Home » Sport » Incident şocant la un meci din Columbia! Un fan a aruncat un cuţit în teren

Incident şocant la un meci din Columbia! Un fan a aruncat un cuţit în teren

Incident şocant la un meci din Columbia

Incident şocant la un meci din Columbia. În timpul întâlnirii dintre Medellin și Millonarios, fanii au aruncat în teren un cuţit.

Violenţa pe stadioane este din ce în ce mai des întâlnită. De departe însă, ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre Medellin și Millonarios întrece orice imaginaţie. Suporterii l-au luat la ţintă pe David Mackalister Silva, mijlocașul celor de la Millonarios, aruncând cu un cuţit în zona în care acesta se afla.

„Cuțitul a căzut spre gazon, din colțul tribunei situată în partea de nord, așa cum s-a observat din înregistrările video, dar și din ipostazele foto. Surse apropiate celor de la Millonarios au specificat clar faptul că obiectul contondent a căzut foarte aproape de jucătorul lor, Silva”, se scrie în comunicatul, postat pe eltiempo.com.

Jucătorul a ridicat cuţitul de pe gazon şi i l-a înmânat arbitrului partidei. Comisia de Disciplină a Federației Columbiene de Fotbal urmează să decidă cum va sancţiona clubul zilele viitoare.

Haos în fotbalul columbian

Suporterii celor de la Medelin sunt renumiţi pentru comportamentul agresiv și violent. În Columbia există foarte des incidentele sângeroase între suporteri. De-a lungul timpului au existat fani înjunghiaţi, omorâţi sau bătuţi crunt. De asemenea există meciuri la care poliţia arestează zeci de ultraşi.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo, jignit de fanii lui Atletico Madrid! Ce le răspunde starul!

Loading...