Redactia.ro
Home » Știri » Incident tragic în Bihor. Zilele unui bărbat au fost curmate de propria fiică. Ce a declanșat furia femeii

Incident tragic în Bihor. Zilele unui bărbat au fost curmate de propria fiică. Ce a declanșat furia femeii

politia

Un incident tragic a avut loc în Bihor. O femeie de 30 de ani și-a omorât propriul tată, în urma unei altercații. Bărbatul îndeplinea rolul de îngrijitor al familiei și, de asemenea, avea grijă de fiica sa, care se confrunta cu dificultăți legate de consumul de alcool și cu cu mai multe dizabilități.

Incident tragic în Bihor. Zilele unui bărbat au fost curmate de propria fiică

Conform informațiilor prezentate de ebihoreanul.ro, în cursul acestei după-amiezi, a avut loc un incident într-o comună din Bihor, în urma căruia o femeie i-a luat viața tatălui ei. Femeia, în vârstă de 30 de ani și mamă a trei copii, s-a angajat într-o discuție intensă cu tatăl său, iar într-un moment de furie, a recurs la o acțiune necugetată și l-a înjunghiat.

În localitatea Ineu din județul Bihor, bărbatul care și-a pierdut viața tragic era cunoscut ca fiind o persoană muncitoare și foarte serioasă. El a fost stânca de sprijin pentru familia sa, având în vedere că soția sa se confrunta cu o stare de sănătate precară. În casa lor locuiau, de asemenea, fiica lor, care a comis fapta, împreună cu cei trei copii ai acesteia, precum și alți doi copii ai bărbatului.

De la ce s-a iscat altercația

Între cei doi s-a desfășurat un conflict tensionat, iar femeia nu a ezitat să acționeze și l-a înjunghiat pe tatăl ei, în vârstă de 60 de ani. Cauza exactă a neînțelegerilor încă nu este cunoscută, dar conform relatărilor vecinilor, bărbatul era recunoscut pentru înțelepciunea sa, în timp ce fiica sa se confrunta cu probleme legate de consumul de alcool. Pe lângă aceasta, se pare că tânăra prezenta și dizabilități.

Femeia se află în prezent sub acuzația de omor, iar autoritățile au dezvăluit că o anchetă este în curs de desfășurare sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tribunalului Bihor.

În ceea ce-l privește bărbatul decedat în circumstanțe tragice, eforturile medicilor de a-l resuscita au durat minute în șir, dar până la momentul în care ajutorul a ajuns, era deja prea târziu. Cu toate încercările depuse, bărbatul a fost declarat decedat în urma unui stop cardio-respirator, prezentând multiple leziuni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: