Redactia.ro
Home » Sport » Incidente grave la meciul dintre Rapid și Turris! Pancu acuză! Lincar răspunde!

Incidente grave la meciul dintre Rapid și Turris! Pancu acuză! Lincar răspunde!

Incidente grave la meciul dintre Rapid și Turris!

Incidente grave la meciul dintre Rapid și Turris! Derby-ul din Liga a 2-a nu a fost lipsit de momente tensionate. Spiritele s-au încins după eliminarea căpitanului giuleștenilor.

Rapid ar fi putut să urce pe locul doi, dar a ratat șansa după ce a terminat la egalitate 0-0 meciul cu Turris. Fanii au luat foc în tribune, după ce Ionuţ Voicu, căpitanul giuleştenilor, a fost eliminat pentru un atac periculos la un adversar. În acel moment suporterii rapidiști au luat foc. Au început să arunce cu tot ce le-a căzut în mână în teren. Daniel Pancu îi acuză pe cei de la Turris, după incidentele de la meci.

„Au venit montaţi pe provocare! Mie mi s-a părut intrare de roşu, dar el este un jucător care pune mult suflet, el nu e dur, joacă de obicei la minge. Am mai trăit astfel de incidente, chiar jucătorii de la Turris au venit montaţi pe provocare, l-am văzut şi pe Lincar cu vorbe mai puţin ortodoxe către suporterii noştri. În momentele astea ar trebui să eviţi, nu să pui paie de foc,” a declarat antrenorul Rapidului, la finalul meciului.

Lincar îi răspunde lui Pancu

Eric Lincar i-a răspuns imediat lui Daniel Pancu. A recunoscut că s-a enervat și a avut reacții necontrolate.

„La un moment dat, e adevărat că poate n-am mai rezistat. Dar aici toată vina a fost a organizării. Nu e posibil ca suporterii Rapidului să stea la un metru de tine, să te scuipe, să arunce cu bani în tine și nimeni să nu zică nimic.
Sau înainte să înceapă meciul să lovească acoperișul băncii de rezerve.Problema la Voluntari e că spectatorii sunt la un metru. A doua repriză, este adevărat, după ce i-a atenționat observatorul sau cine i-a atenționat au fost cuminți. E adevărat, recunosc! Dar în prima repriză e inuman să stai să încerci să faci ceva la o asemenea presiune. A doua repriză au știut să se comporte și frumos, dar în prima repriză a fost nebunie”, a declarat antrenorul.

Citește și: Barcelona e acuzată de fostul său jucător! „Ești un produs pentru ei”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: