Redactia.ro
Home » Știri » Inconștiență la grad înalt! Un suspect de Covid-19 a fugit din izolare

Inconștiență la grad înalt! Un suspect de Covid-19 a fugit din izolare

suspect fugit izolare

Un bărbat suspect de Covid-19, internat la Spitalul Matei Balș din București, a fugit din izolare înainte de a fi testat pentru coronavirus. Oficialitățile îl caută acum pe suspect, pentru care, cel mai probabi, se va deschide și un dosar penal.

Bărbat suspect de coronavirus a fugit din spital

Autoritățile fac eforturi disperate pentru a combate răspândirea virusului Covid-19. Astăzi, un bărbat suspect de coronavirus urma să fie testat, însă a fugit din izolare. Medicii au fost nevoiți să alerteze autoritățile competente pentru a pleca în căutarea lui. Anunțul a fost făcut public de către departamentul de comunicare strategică din cadrul statului român.

Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun.”, a fost anunțul Grupării de comunicare strategică.

Nu se știe dacă bărbatul este infectat sau nu cu Covid-19

Dat fiind faptul că urma să fie testat pentru Covid-19, la ora aceasta nu se știe dacă acesta a pus în pericol cetățenii sau nu. „Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, precizează Grupul de Comunicare Strategică, potrivit digi24.

Momentan, autoritățile nu au oferit mai multe detalii despre acest caz. Din câte se știe, autoritățile nu au voie să dezvăluie identitatea pacienților suspecți ori confirmați cu Covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: