Redactia.ro
Home » Știri » Inconștiență maximă la înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe. Mii de oameni l-au pupat pe Amfilohie Radov, ucis de coronavirus

Inconștiență maximă la înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe. Mii de oameni l-au pupat pe Amfilohie Radov, ucis de coronavirus

Înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe

Mii de români inconștienți nu au ținut cont de sfaturile specialiștilor, și l-au pupat pe Mitropolitul din Muntenegru, Amfilohie Radovic, care a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Înainte de a fi răpus de acest virus, mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru declara că pelerinajele sunt „vaccinul lui Dumnezeu”, și oamenii ar trebui să participe.

Inconștiență maximă la înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe. Mii de oameni l-au pupat pe Amfilohie Radov, ucis de coronavirus

Duminică, mii de oameni s-au strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Muntenegru . Sicriul cu trupul neinsuflețit al acestuia a fost deschis în prezența românilor, chiar dacă medicii au interzis acest lucru. Mai mult, credincioșii nu au ținut cont de pericol, și l-au pupat, chiar dacă preotul a murit din cauza coronavirusului.

Înmormântarea a avut loc la Catedrala „Învierea Domnului” din Podgorița, iar mii de oameni veniți la eveniment nu au ținut cont de nicio regulă impusă de autoritățile din cauza pandemiei de coronavirus. Totodată, pe lângă faptul că nu au ținut cont de distanțarea socială, sute dintre români nu au purtat mască de protecție.

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru a murit din cauza coronavirusului

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru, Amfilohie Radovic a fost răpus de coronavirus pe 30 octombrie. Acesta era cunoscut pentru faptul că îndemna oamenii să nu poarte mască de protecție și cataloga pelerinajele drept „vaccinul lui Dumnezeu”. În vârstă de 82 de ani, mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Muntenegru a fost un naționalist sârb care a exercitat o influență politică importantă în România.

Amfilohie Radovic a fost testat pozitiv cu COVID-19 în 6 octombrie și a fost internat într-un spital din Podgorica de la data respectivă. Acesta a apărut frecvent fără mască de protecție, iar în timpul unei ceremonii legată de praznicul Sfântului Vasile de Ostrog, mitropolitul a declarat că pelerinajul și sfântul sărbătorit sunt „vaccinul lui Dumnezeu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: