Redactia.ro
Home » Monden » Doliu uriaș în muzică. Siviu Huțanu a murit răpus de Coronavirus

Doliu uriaș în muzică. Siviu Huțanu a murit răpus de Coronavirus

GALERIE FOTO (2) Silviu Huțanu a murit de Coronavirus

Silviu Huțanu a murit răpus de Coronavirus, pe patul de spital, la ATI, în Iași. Artistul a murit la vârsta de 36 de ani și era membru al formației SoundChek Band.  

Silviu Huțanu a murit de Coronavirus

Potrivit gandul.ro, Silviu Huțanu a fost confirmat cu Covid-19 pe data de 13 octombrie, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău. Artistul nu prezenta alte probleme de sănătate, cu excepția unei hipertensiuni pe care o ținea constant sub control.

“În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, spune Alex, fratele lui Silviu Huțanu.

Mesaje pline de durere în memoria artistului

De asemene, după ce Silviu Huțanu a fost răpus de coronavirus, mai mulți prieteni i-au postat mesaje pe pagina de Facebook. Multe dintre ele sunt emoționante și pline de durere.

A murit Silviu Huțanu, colegul și prietenul lui Călin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Și eu țineam mult la el. Dumnezeu să-l odihnească! Rog anti-botnițarii și ceilalți imbecili să-mi dea block”, este unul dintre mesaje.

Dumnezeu să te ierte, Silviu Huțanu!! Îmi pare extrem de rău că nu ai reușit să învingi lupta cu boala și e foarte greu să acceptăm că de acum le vei cânta îngerilor! Drum lin să ai!”, este un alt mesaj.

”Nu…Nu, nu e corect ce se întâmplă. Nu, virusul nu e o conspirație. Nu,  Silviu Hutanu nu trebuia sa plece dintre noi atat de devreme. Nu, nu e de gluma cu nenorocirea asta de virus. Si nu, nu il vom uita. Tot Facebookul e impanzit de postari pentru el. Nu întâmplător… Silviu a fost un om pe care nu era nevoie sa il întâlnești de prea multe ori ca să înțelegi ca e un om bun si fain si blând. Avea mereu un gând bun, un zâmbet cald, o vorba blândă. Un om care te întreba ce mai faci și te si asculta cand ii răspundeai. Un om sincer, un om cu frica de Dumnezeu și dragoste de oameni. Un om fără orgolii si fara trufii. Luandu-l de lângă noi Dumnezeu a sărăcit lumea, dar a îmbogățit cerul. Imi pare tare rău…tare tare rău… Toata suflarea artistica ieșeană e in doliu, toti suntem rascoliti. Cei ce nu l-au cunoscut suferă doar văzându-i pe ceilalți cat deplâng pierderea lui. Asta spune multe. Sa fii atat de iubit…inseamna ca intr-o lume plina de superficialitate, tu ti-ai păstrat intacta umanitatea. Asta a fost Silviu. Marea noastră meteahna e ca după ce suferim teribil de mult, uitam teribil de repede. Haideti de data asta, sa nu uitam… Privești spre locuri mai bune, Silviule?”, a scris pe Facebook Erica Moldovan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: