Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Care este rezultatul

Incredibil! A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Care este rezultatul

GALERIE FOTO (6) A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. (1)

Incredibil! A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. O tânără de 26 de ani din Elveția a șocat o lume întreagă, după ce s-a transformat complet din cauza operațiilor estetice. Celine Centino a cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Cum arată tânăra acum?

Incredibil! A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Care este rezultatul

A cheltuit peste 38 de mii de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Operațiile estetice nu mai sunt un tabu în rândul oamenilor. Vedetele de peste hotare apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și modifica trupul. În unele cazuri, intervențiile sunt excesive, iar acest lucru devine tot mai șocant pentru cei din jur. Este și cazul unei tinere de 28 din Elveția. Celine Centino a fost ținta glumelor în adolescență. Colegii făceau glume pe seama aspectului ei fizic, motiv pentru care, Celine a luat o decizie șocantă.

Ajunsă la maturitate, Celine și-a făcut mai multe intervenții estetice, ajungând de nerecunoscu. Tânăra și-a dorit să arate precum o păpușă Barbie. După ce a recurs la mărirea feselor cu implanturi de silicon, corpul ei a căpătat o formă puțin bizară. Acum, la 28 de ani, este consideră o bombă sexy pe Instagram.

Celine nu își găsește sufletul pereche

Cu toate astea, Celine este singură de 7 ani, mărturisind că bărbaților le este frică să se apropie de ea pentru că este prea frumoasă. Celine face furori pe rețelele de socializare, dar și pe Only Fans, acolo unde oamenii plătesc pentru a o vedea. Acum, tânăra își dorește să aibă sânii mai mici, mult mai naturali. „Merg în oraș cu prietenii mei, bărbații se uită după mine, iar în momentul în care le zâmbesc înapoi și le spun că se pot apropia, niciodată nu fac. Câteodată, când sunt în club mă mai salută, deoarece sunt amețiți din cauza alcool-ului, însă acest lucru nu-l pot lua în calcul”, spune ea potrivit thesun.co.uk.

Atunci când iese la întâlnire cu un băiat, aceștia sunt emoționați pentru a putea conversa sau a crea o conexiune cu Celine. „Mereu sunt timizi, doar după ce vorbim o perioadă se mai liniștesc și devin mai comunicativi. Mi se pare draguț când sunt emoționați la început. Bărbații îmi spun mereu că am o aură foarte puternică care îi face să fie astfel. Atunci când intru într-o cameră, mi se simte prezența”

Tânăra își dorește foarte mult să găsească pe cineva cu care să înceapă o relație, dar, din păcate, nu reușește să facă acest lucru. Celine a declarat că nu are un standard al frumuseții sau alte criterii după care să-și aleagă bărbatul dorit. „Nu am un gen anume de bărbați de care sunt atrasă. Trebuie să fie înalți, măcar mai înalți decât mine, îmi place când sunt amuzanți. Dar nu-mi pasă de cum au părul sau cum arată la față, consider că personalitatea e cea care e importantă.”, spune ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: