Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil ce a descoperit o femeie în urma unui test ADN. Viața i-a fost dată peste cap

Incredibil ce a descoperit o femeie în urma unui test ADN. Viața i-a fost dată peste cap

I-a găsit soțului ei în palton fel și fel de bilețele... La început nu realizase cât de gravă este situația, dar într-o zi ....

S-a dus să își facă un banal test ADN iar acest lucru i-a schimbat total viața. Nu o să-ți vină să crezi ce-am aflat femeia după ce a făcut testul împreună cu surorile sale.

Povestea Sarei a șocat o lume întreagă

Această femeie, pe nume Sarah, a ales să își facă un test ADN pentru a descoperi mai multe despre rădăcinile sale și pentru a se amuza. Ea și-a invitat surorile să îi urmeze exemplul, și toate au făcut testele ADN în același timp, așteptându-se să descopere doar informații interesante despre moștenirea lor genetică.

Cu toate acestea, când au primit rezultatele, Sarah a descoperit că ADN-ul ei nu se potrivea cu cel al surorilor ei. Era clar că exista o discrepanță majoră în genealogia lor. Acest rezultat a șocat-o profund pe Sarah și a stârnit întrebări legate de identitatea sa și de istoria familiei ei.

După investigații ulterioare, s-a aflat că Sarah nu era fiica biologică a părinților ei. Această descoperire a fost tulburătoare și a schimbat complet perspectiva asupra vieții ei. Ea nu a vrut să caute răspunsuri și să întreprindă demersuri pentru a-și găsi părinții biologici și pentru a înțelege mai bine povestea ei genetică.

Acest eveniment a avut un impact profund asupra relațiilor din familia ei și a generat o serie de întrebări complexe și emoționale legate de identitate și de ceea ce înseamnă să fii o familie.

Cine erau părinții reali ai Sarei?

Nu m-am gândit prea mult la asta, dar una dintre surorile mele a fost foarte emoționată în privința asta și a început să caute informații fără ca eu să știu. În ciuda faptului că i-am spus să nu o facă pentru că nu vreau ca părinții mei să se certe.”, a spus Sarah.

Pentru Sarah, această căutare a identității și a originilor sale a avut un impact profund asupra vieții ei. Ea a trebuit să se confrunte cu noi identități și cu sentimentul de a aparține la două familii diferite.

Mama vrea să-mi spună cuvânt cu cuvânt, dar am evitat asta spunându-i că nu vreau să știu nimic sau să avem discuții serioase. O parte din mine vrea să știe, mai ales că surorile mele au aflat cine este tatăl meu, dar o altă parte din mine nu vrea să știe nimic. Sunt fericită, nu am nevoie de drama, dar pe măsură ce timpul trece mă simt în dezacord cu ea și mă întreb.”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: