Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un medic veterinar

Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un medic veterinar

GALERIE FOTO (2) Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un medic veterinar

Autoritățile germane au început urmărirea penală împotriva unui bărbat care a fost prins când încerca să transporte un aligator viu cu avionul, pe care îl băgase într-un bagaj. Iată întâmplarea incredibilă, care i-a șocat pe angajații aeroportului. Ei au chemat de urgență vameșii, dar și un medic veterinar.

Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un veterinar

Autoritățile germane au declarat că au găsit pe aeroportul din Munchen un aligator albinos, rar, lung de un metru și jumătate, în valiza unui om de afaceri american, în vârstă de 42 de ani. Aligatorul viu era împachetat în folie de plastic alimentară și avea o gaură lăsată în dreptul botului, cât să poată să respire, potrivit presei de peste hotare.

Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un medic veterinar
Foto: mustsharenews.com

Angajații aeroportului au fost cei care au observat aligatorul în valiza americanului, în momentul în care au trecut-o printr-un scanner cu raze X. Când au realizat ce se întâmplă, au chemat vameșii și un veterinar. Medicul a spus că viața reptilei a fost pusă în pericol și a avut nevoie de îngrijiri, administrându-i un tratament special.

Incredibil ce a îndesat un bărbat în bagajul de avion. Angajații aeroportului au chemat de urgență un medic veterinar
Foto: CHARLY TRIBALLEAU/AFP/GettyImages

Un expert în animale exotice a declarat că aligatorul ar fi putut fi vândut chiar și cu 1,4 milioane de dolari pe piața neagră. Conform Legii privind speciile pe cale de dispariție (import și export) din Singapore, infractorii riscă până la doi ani de închisoare și o amendă de până la 50.000 de dolari, potrivit insider.com. Autoritățile germane au demarat o procedură penală împotriva americanului, fiind suspectat că a încălcat legile locale privind protecția speciilor și bunăstarea animalelor. Totuși, lui i s-a permis să zboare spre destinație – Singapore – dar a fost mai întâi obligat să depună o garanție de zeci de mii de euro și să predea telefonul mobil autorităților din Munchen, potrivit Süddeutsche Zeitung. Aligatorul este, în prezent, îngrijit la un sanctuar de reptile, a precizat biroul vamal din Munchen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: